Nabeschouwing Almere City - FC Emmen (0-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 11 februari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Almere City het vrijdag 11 februari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - FC Emmen (0-0)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen Almere City en FC Emmen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Almere City en FC Emmen gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. FC Emmen kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Robin Gansner niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Almere City - FC Emmen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Almere City Wissel T. van Leeuwen voor B. Van Hoeven Almere City
53' Wissel Almere City Wissel D. Post voor J. Smeets Almere City
55' Gele kaart Almere City Gele kaart voor T. van Leeuwen Almere City
61' Wissel FC Emmen Wissel R. Mendes voor J. Assehnoun FC Emmen
61' Wissel FC Emmen Wissel A. Toufiqui voor P. van Ooijen FC Emmen
64' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor R. Mendes FC Emmen
69' Wissel Almere City Wissel J. Arweiler voor T. Wildeboer Almere City
72' Wissel FC Emmen Wissel M. Guclu voor M. Lieder FC Emmen
72' Wissel FC Emmen Wissel A. Luzayadio voor K. Veendorp FC Emmen
79' Gele kaart Almere City Gele kaart voor M. Esajas Almere City
81' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor M. Araujo FC Emmen
83' Wissel Almere City Wissel J. Zimmerman voor J. Puriel Almere City
84' Wissel FC Emmen Wissel M. Apau voor J. Hardeveld FC Emmen
94' Gele kaart Almere City Gele kaart voor R. Leeuwin Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - FC Emmen
Opstellingen Almere City - FC Emmen
De opstellingen van Almere City en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almere City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Alex Pastoor
Voorbeschouwing Almere City - FC Emmen

Almere City en FC Emmen treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Gansner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en FC Emmen in de Eerste Divisie vond plaats op 29 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Emmen. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide ploegen is Almere City favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl FC Emmen slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Almere City 10
Winst FC Emmen 9
Gelijkspel 8
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almere City op een 20e positie staat, terwijl we FC Emmen terugvinden op de 2e plaats.