Nabeschouwing Almere City - Helmond Sport (3-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 11 maart 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Almere City het vrijdag 11 maart 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - Helmond Sport (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Martijn Vos geëindigd in een 3-0 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 21 minuten. L. Duijvestijn maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Almere City vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Lion zorgde ervoor dat Almere City op 2-0 kwam te staan in de 46e minuut. In de 52e minuut volgde een derde treffer van Almere City, waarmee T. van Leeuwen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martijn Vos, waardoor Almere City dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Almere City - Helmond Sport 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor J. Lion Helmond Sport
21' Penalty Almere City Penalty L. Duijvestijn Almere City 1-0
46' Eigen doelpunt Almere City Eigen doelpunt J. Lion Almere City 2-0
46' Wissel Helmond Sport Wissel S. Vereijken voor A. Bastiaans Helmond Sport
47' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor D. van der Sluys Helmond Sport
52' Doelpunt Almere City Doelpunt T. van Leeuwen met assist van L. Duijvestijn Almere City 3-0
55' Wissel Helmond Sport Wissel J. Hendrikx voor D. Seys Helmond Sport
55' Wissel Helmond Sport Wissel M. De Bie voor J. Lion Helmond Sport
60' Gele kaart Almere City Gele kaart voor J. Jacobs Almere City
65' Wissel Almere City Wissel J. Arweiler voor M. Pouwels Almere City
65' Wissel Almere City Wissel I. Alhaft voor T. van Leeuwen Almere City
71' Wissel Almere City Wissel M. Esajas voor D. Post Almere City
71' Wissel Helmond Sport Wissel I. Breugelmans voor B. Reith Helmond Sport
71' Wissel Helmond Sport Wissel L. Defise voor T. Beekman Helmond Sport
74' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor R. van der Meer Helmond Sport
85' Wissel Almere City Wissel J. Ritmeester van de Kamp voor T. Receveur Almere City
85' Wissel Almere City Wissel J. Zimmerman voor L. Duijvestijn Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - Helmond Sport
Opstellingen Almere City - Helmond Sport
De opstellingen van Almere City en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almere City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.