Voorbeschouwing De Graafschap - Almere City (0-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 16 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt De Graafschap het vrijdag 16 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE De Graafschap - Almere City 0-0

Vanaf vrijdag 16 september 2022 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - Almere City volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 maanden, 2 dagen, 11 uur, 26 minuten en 49 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Almere City
Opstellingen De Graafschap - Almere City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - Almere City

De Graafschap en Almere City treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 21 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is De Graafschap favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Almere City slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 14
Winst Almere City 3
Gelijkspel 5
Totaal 22
Tags
De Graafschap - Almere City Opstelling De Graafschap Opstelling Almere City Live De Graafschap - Almere City Live De Graafschap - Almere City kijken De Graafschap - Almere City kijken Live De Graafschap - Almere City stream De Graafschap - Almere City Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - Almere City Uitslag De Graafschap - Almere City Statistieken De Graafschap - Almere City Eerste Divisie 2022/2023 De Graafschap - Almere City wedden De Graafschap - Almere City gokken De Graafschap - Almere City Unibet