Nabeschouwing De Graafschap - Almere City (1-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 21 januari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt De Graafschap het vrijdag 21 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - Almere City (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen De Graafschap en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 1-0 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 90e minuut door G. Korte, waarmee De Graafschap met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Richard Martens, waardoor De Graafschap de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE De Graafschap - Almere City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Gele kaart Almere City Gele kaart voor L. Duijvestijn Almere City
50' Gele kaart Almere City Gele kaart voor T. van Leeuwen Almere City
46' Wissel Almere City Wissel T. Wildeboer voor J. Arweiler Almere City
54' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor T. van de Pavert De Graafschap
66' Wissel De Graafschap Wissel G. Korte voor H. Acheffay De Graafschap
66' Wissel De Graafschap Wissel E. Lieftink voor J. Opoku De Graafschap
67' Wissel De Graafschap Wissel J. Konings voor D. Gravenberch De Graafschap
72' Wissel Almere City Wissel O. Bouyaghlafen voor I. Alhaft Almere City
78' Wissel De Graafschap Wissel M. Kaandorp voor P. Brittijn De Graafschap
78' Wissel Almere City Wissel F. Helstrup voor R. Leeuwin Almere City
90' Doelpunt De Graafschap Doelpunt G. Korte met assist van J. Konings De Graafschap 1-0
91' Wissel Almere City Wissel T. Lesquoy voor T. van Leeuwen Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Almere City
Opstellingen De Graafschap - Almere City
De opstellingen van De Graafschap en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat De Graafschap gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Almere City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing De Graafschap - Almere City

De Graafschap en Almere City treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Richard Martens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 10 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is De Graafschap favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Almere City slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst De Graafschap 13
Winst Almere City 3
Gelijkspel 5
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel De Graafschap op een 7e positie staat, terwijl we Almere City terugvinden op de 19e plaats.