Voorbeschouwing De Graafschap - Jong AZ (0-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 30 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt De Graafschap het vrijdag 30 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst De Graafschap Gelijk Winst Jong AZ
1.57x inzet 4.25x inzet 5x inzet
LIVE De Graafschap - Jong AZ 0-0

Vanaf vrijdag 30 september 2022 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - Jong AZ volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 dagen, 10 uur, 34 minuten en 59 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Jong AZ
Opstellingen De Graafschap - Jong AZ

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - Jong AZ

De Graafschap en Jong AZ treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en Jong AZ in de Eerste Divisie vond plaats op 4 maart 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Jong AZ favoriet. 3 keer wist de ploeg van De Graafschap te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor De Graafschap. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 2
Winst Jong AZ 3
Gelijkspel 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel De Graafschap op een 19e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 9e plaats.

Tags
De Graafschap - Jong AZ Opstelling De Graafschap Opstelling Jong AZ Live De Graafschap - Jong AZ Live De Graafschap - Jong AZ kijken De Graafschap - Jong AZ kijken Live De Graafschap - Jong AZ stream De Graafschap - Jong AZ Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - Jong AZ Uitslag De Graafschap - Jong AZ Statistieken De Graafschap - Jong AZ Eerste Divisie 2022/2023 De Graafschap - Jong AZ wedden De Graafschap - Jong AZ gokken De Graafschap - Jong AZ Unibet