Nabeschouwing De Graafschap - VVV Venlo (1-2) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 12 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt De Graafschap het vrijdag 12 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - VVV Venlo (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen De Graafschap en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 1-2 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door C. Neghli, waarmee De Graafschap met 1-0 de leiding nam. VVV-Venlo kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Verheijen, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam VVV-Venlo vervolgens op 1-2. Het was S. Braken die vanaf 11 meter wist te scoren in de 55e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Edwin van de Graaf, waardoor VVV Venlo dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE De Graafschap - VVV Venlo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt De Graafschap Doelpunt C. Neghli De Graafschap 1-0
41' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt T. Verheijen met assist van S. Braken VVV-Venlo 1-1
46' Wissel VVV-Venlo Wissel Y. Roemer voor C. Johansson VVV-Venlo
55' Penalty VVV-Venlo Penalty S. Braken VVV-Venlo 1-2
64' Wissel VVV-Venlo Wissel B. Koglin voor R. Sedlacek VVV-Venlo
64' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Kluskens voor T. Verheijen VVV-Venlo
67' Wissel De Graafschap Wissel C. Benschop voor H. Bouihrouchane De Graafschap
75' Wissel De Graafschap Wissel B. Onal voor S. de Jong De Graafschap
77' Wissel VVV-Venlo Wissel O. Yasar voor N. Venema VVV-Venlo
81' Wissel De Graafschap Wissel D. Haen voor X. Schenk De Graafschap
81' Wissel De Graafschap Wissel H. Acheffay voor G. Korte De Graafschap
81' Wissel De Graafschap Wissel M. Kaandorp voor D. Gravenberch De Graafschap
94' Wissel VVV-Venlo Wissel M. van Rooijen voor S. Braken VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - VVV Venlo
Opstellingen De Graafschap - VVV Venlo
De opstellingen van De Graafschap en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat De Graafschap gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing De Graafschap - VVV Venlo

De Graafschap en VVV Venlo treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en VVV Venlo in de Eerste Divisie vond plaats op 9 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is De Graafschap favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl VVV Venlo slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst De Graafschap 6
Winst VVV Venlo 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel De Graafschap op een 13e positie staat, terwijl we VVV Venlo terugvinden op de 3e plaats.