Nabeschouwing Excelsior - NAC Breda (2-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 6 mei 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Excelsior het vrijdag 6 mei 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - NAC Breda (2-2)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen Excelsior en NAC Breda geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door O. Velanas, waarmee NAC Breda met 0-1 de leiding nam. Excelsior kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Dallinga, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette R. Niemeijer zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Excelsior de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor NAC Breda nadat D. Malone in de 94e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Excelsior - NAC Breda 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt NAC Breda Doelpunt O. Velanas met assist van D. Bakker NAC Breda 0-1
34' Wissel NAC Breda Wissel M. Maria voor B. van Schuppen NAC Breda
46' Doelpunt Excelsior Doelpunt T. Dallinga met assist van M. Azarkan Excelsior 1-1
46' Wissel NAC Breda Wissel M. Rutten voor J. Mashart NAC Breda
46' Wissel Excelsior Wissel C. Driouech voor M. Azarkan Excelsior
48' Doelpunt Excelsior Doelpunt R. Niemeijer Excelsior 2-1
58' Wissel NAC Breda Wissel A. Kosiah voor M. Bilate NAC Breda
62' Wissel Excelsior Wissel M. Chacon voor M. Wieffer Excelsior
62' Wissel Excelsior Wissel N. Vlasenko voor S. Nieuwpoort Excelsior
62' Wissel Excelsior Wissel N. Agrafiotis voor T. Dallinga Excelsior
65' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor E. Banzuzi NAC Breda
71' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor C. Driouech Excelsior
71' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor O. Velanas NAC Breda
76' Wissel NAC Breda Wissel Y. Azzagari voor O. Velanas NAC Breda
76' Wissel NAC Breda Wissel S. Agougil voor E. Banzuzi NAC Breda
76' Wissel Excelsior Wissel J. Baas voor S. Seymor Excelsior
94' Doelpunt NAC Breda Doelpunt D. Malone met assist van W. Cagro NAC Breda 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - NAC Breda
Opstellingen Excelsior - NAC Breda
De opstellingen van Excelsior en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Excelsior gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.