Nabeschouwing FC Den Bosch - Heracles (1-2) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 30 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt FC Den Bosch het vrijdag 30 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - Heracles (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 1-2 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door J. Konings, waarmee FC Den Bosch met 1-0 de leiding nam. Heracles Almelo kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Hansson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette A. Nankishi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Heracles Almelo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sander van der Eijk, waardoor Heracles dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE FC Den Bosch - Heracles 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt J. Konings FC Den Bosch 1-0
28' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt E. Hansson met assist van J. Hoogma Heracles Almelo 1-1
46' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Sonnenberg voor M. Rente Heracles Almelo
67' Wissel FC Den Bosch Wissel S. van Bakel voor E. Patoulidis FC Den Bosch
74' Wissel Heracles Almelo Wissel E. Sierra voor M. Vejinovic Heracles Almelo
74' Wissel Heracles Almelo Wissel N. Bakboord voor S. Mokono Heracles Almelo
74' Wissel Heracles Almelo Wissel A. Nankishi voor N. Laursen Heracles Almelo
76' Wissel FC Den Bosch Wissel F. Hammouti voor R. Lejten FC Den Bosch
77' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt A. Nankishi met assist van T. Bruns Heracles Almelo 1-2
84' Wissel FC Den Bosch Wissel J. van Hedel voor R. Mulders FC Den Bosch
84' Wissel FC Den Bosch Wissel A. Cordoba voor D. Ryan FC Den Bosch
86' Wissel Heracles Almelo Wissel L. Wehmeyer voor S. Armenteros Heracles Almelo
87' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor A. Nankishi Heracles Almelo
90' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor S. van der Heijden FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - Heracles
Opstellingen FC Den Bosch - Heracles
De opstellingen van FC Den Bosch en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Den Bosch gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Jack de Gier
Coach Joannes Gerardus Adrianus Lammers
Voorbeschouwing FC Den Bosch - Heracles

FC Den Bosch en Heracles treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Den Bosch en Heracles elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Winst FC Den Bosch 0
Winst Heracles 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 18e positie staat, terwijl we Heracles terugvinden op de 2e plaats.