Nabeschouwing FC Den Bosch - NAC Breda (0-5) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 3 december 2021 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Den Bosch het vrijdag 3 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - NAC Breda (0-5)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Luca Evian Cantineau geëindigd in een 0-5 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door R. Seuntjens, waarmee NAC Breda met 0-1 de leiding nam. NAC Breda vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. de Rooij op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van NAC Breda, waarmee B. van Schuppen zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam NAC Breda geen gas terug, waardoor in de 63e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van T. Haye. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor NAC Breda. Deze werd gescoord door P. Kestens in de 74e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luca Evian Cantineau en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van NAC Breda.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - NAC Breda
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
7
13
Schoten op doel
1
8
Aanvallen
138
159
Gevaarlijke aanvallen
65
94
Passes
374
395
Overtredingen
13
9
Buitenspel
0
2
Corners
2
5
Wissels
4
4
LIVE FC Den Bosch - NAC Breda 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt NAC Breda Doelpunt R. Seuntjens met assist van J. Antonia NAC Breda 0-1
32' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor S. van der Heijden FC Den Bosch
46' Wissel FC Den Bosch Wissel M. van Beijnen voor J. van der Winden FC Den Bosch
57' Doelpunt NAC Breda Doelpunt K. de Rooij met assist van J. Antonia NAC Breda 0-2
58' Wissel FC Den Bosch Wissel S. van Bakel voor M. Berte FC Den Bosch
58' Wissel FC Den Bosch Wissel P. Stiers voor R. Lejten FC Den Bosch
61' Doelpunt NAC Breda Doelpunt B. van Schuppen met assist van R. Seuntjens NAC Breda 0-3
63' Doelpunt NAC Breda Doelpunt T. Haye NAC Breda 0-4
67' Wissel NAC Breda Wissel P. Kestens voor J. Antonia NAC Breda
69' Wissel FC Den Bosch Wissel G. Salasiwa voor S. van der Heijden FC Den Bosch
74' Doelpunt NAC Breda Doelpunt P. Kestens met assist van B. van Schuppen NAC Breda 0-5
77' Wissel NAC Breda Wissel S. Agougil voor W. Cagro NAC Breda
77' Wissel NAC Breda Wissel M. Adilehou voor D. Bakker NAC Breda
77' Wissel NAC Breda Wissel E. Banzuzi voor B. van Schuppen NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - NAC Breda
Opstellingen FC Den Bosch - NAC Breda
De opstellingen van FC Den Bosch en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Den Bosch gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Edwin de Graaf
Basiselftal NAC Breda
# Speler Pos.
1 Nick Olij K
21 Moreno Rutten V
20 Dion Malone V
17 Danny Bakker V
15 Jethro Mashart V
33 Thom Haye M
47 Welat Cagro M
77 Jarchinio Antonia M
10 Ralf Seuntjens M
7 Kaj de Rooij M
35 Boris van Schuppen A
Voorbeschouwing FC Den Bosch - NAC Breda

FC Den Bosch en NAC Breda treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Evian Cantineau en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en NAC Breda in de Eerste Divisie vond plaats op 23 januari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is NAC Breda favoriet. 3 keer wist de ploeg van FC Den Bosch te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor FC Den Bosch. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Den Bosch 2
Winst NAC Breda 3
Gelijkspel 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 8e positie staat, terwijl we NAC Breda terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
FC Den Bosch - NAC Breda Opstelling FC Den Bosch Opstelling NAC Breda Live FC Den Bosch - NAC Breda Live FC Den Bosch - NAC Breda kijken FC Den Bosch - NAC Breda kijken Live FC Den Bosch - NAC Breda stream FC Den Bosch - NAC Breda Fox Sports Nabeschouwing FC Den Bosch - NAC Breda Uitslag FC Den Bosch - NAC Breda Statistieken FC Den Bosch - NAC Breda Eerste Divisie 2021/2022 FC Den Bosch - NAC Breda wedden FC Den Bosch - NAC Breda gokken FC Den Bosch - NAC Breda Unibet