Nabeschouwing FC Den Bosch - TOP Oss (1-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 19 november 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Den Bosch het vrijdag 19 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - TOP Oss (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door R. Lejten, waarmee FC Den Bosch met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name TOP Oss dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van FC Den Bosch.

LIVE FC Den Bosch - TOP Oss 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt R. Lejten FC Den Bosch 1-0
46' Wissel FC Den Bosch Wissel J. Hornkamp voor G. Salasiwa FC Den Bosch
65' Wissel TOP Oss Wissel J. Margaritha voor H. Dogan TOP Oss
65' Wissel TOP Oss Wissel D. Guezen voor J. Mathieu TOP Oss
68' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor J. Lammers TOP Oss
75' Wissel FC Den Bosch Wissel S. van Bakel voor R. Lejten FC Den Bosch
75' Wissel FC Den Bosch Wissel S. Maas voor M. van Beijnen FC Den Bosch
78' Wissel TOP Oss Wissel R. Margaret voor L. Kaak TOP Oss
78' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor S. Ahannach FC Den Bosch
87' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Mulders voor R. Kuijpers FC Den Bosch
87' Wissel TOP Oss Wissel G. Buttner voor S. Sylla TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - TOP Oss
Opstellingen FC Den Bosch - TOP Oss
De opstellingen van FC Den Bosch en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Den Bosch gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en TOP Oss zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Bob Peeters
Voorbeschouwing FC Den Bosch - TOP Oss

FC Den Bosch en TOP Oss treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 2 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Den Bosch. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is FC Den Bosch favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Den Bosch 15
Winst TOP Oss 8
Gelijkspel 7
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 8e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 19e plaats.