Nabeschouwing FC Den Bosch - VVV Venlo (0-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Zaterdag 26 maart 2022 - 16:30 uur



In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Den Bosch het zaterdag 26 maart 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - VVV Venlo (0-0)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen FC Den Bosch en VVV Venlo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was FC Den Bosch dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor FC Den Bosch, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Robin Vereijken niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - VVV Venlo
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
12
5
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
147
85
Gevaarlijke aanvallen
102
47
Passes
532
273
Overtredingen
9
6
Buitenspel
1
1
Corners
11
1
Wissels
3
4
LIVE FC Den Bosch - VVV Venlo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel VVV-Venlo Wissel N. Munsters voor R. El Azrak VVV-Venlo
51' Wissel VVV-Venlo Wissel I. Hussein Ngobi voor S. Janssen VVV-Venlo
68' Wissel FC Den Bosch Wissel M. van Beijnen voor R. Mulders FC Den Bosch
73' Wissel FC Den Bosch Wissel S. van Bakel voor J. Cijntje FC Den Bosch
75' Wissel VVV-Venlo Wissel Y. Roemer voor J. Schroijen VVV-Venlo
82' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Munsters voor S. Dirks VVV-Venlo
82' Wissel FC Den Bosch Wissel T. Hunte voor R. Lejten FC Den Bosch
95' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor I. Hussein Ngobi VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - VVV Venlo
Opstellingen FC Den Bosch - VVV Venlo
De opstellingen van FC Den Bosch en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Den Bosch gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Jack de Gier
Formatie 4-2-3-1
Coach Jos Luhukay
Voorbeschouwing FC Den Bosch - VVV Venlo

FC Den Bosch en VVV Venlo treffen elkaar in de 32e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Vereijken en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en VVV Venlo in de Eerste Divisie vond plaats op 10 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is VVV Venlo favoriet. 12 keer wist de ploeg van FC Den Bosch te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor FC Den Bosch. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Den Bosch 2
Winst VVV Venlo 12
Gelijkspel 1
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 13e positie staat, terwijl we VVV Venlo terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Den Bosch - VVV Venlo Opstelling FC Den Bosch Opstelling VVV Venlo Live FC Den Bosch - VVV Venlo Live FC Den Bosch - VVV Venlo kijken FC Den Bosch - VVV Venlo kijken Live FC Den Bosch - VVV Venlo stream FC Den Bosch - VVV Venlo Fox Sports Nabeschouwing FC Den Bosch - VVV Venlo Uitslag FC Den Bosch - VVV Venlo Statistieken FC Den Bosch - VVV Venlo Eerste Divisie 2021/2022 FC Den Bosch - VVV Venlo wedden FC Den Bosch - VVV Venlo gokken FC Den Bosch - VVV Venlo Unibet