Nabeschouwing FC Dordrecht - FC Den Bosch (3-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 22 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Dordrecht het vrijdag 22 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - FC Den Bosch (3-3)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen FC Dordrecht en FC Den Bosch geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door M. van Beijnen, waarmee FC Den Bosch met 0-1 de leiding nam. FC Den Bosch vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Kuijpers op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van T. Van Huizen zorgde ervoor dat FC Den Bosch in de 35e minuut op 0-3 kwam te staan.

Na 68 minuten deed A. Miceli iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van FC Dordrecht werd verkleind tot 1-3. In de 71e minuut kwam FC Dordrecht weer dichterbij, nadat S. Meijer de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor FC Dordrecht. Het was A. Miceli die in de 93e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nick Smit bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE FC Dordrecht - FC Den Bosch 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt M. van Beijnen met assist van S. Ahannach FC Den Bosch 0-1
13' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt R. Kuijpers met assist van S. Ahannach FC Den Bosch 0-2
27' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Wielzen voor N. Agrafiotis FC Dordrecht
35' Eigen doelpunt FC Den Bosch Eigen doelpunt T. Van Huizen FC Den Bosch 0-3
37' Wissel FC Dordrecht Wissel A. El Azzouzi voor J. Schuurman FC Dordrecht
42' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor T. Holscher FC Dordrecht
46' Wissel FC Dordrecht Wissel K. Vermeulen voor Pascu FC Dordrecht
57' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor E. Biberoglu FC Dordrecht
65' Wissel FC Dordrecht Wissel A. Miceli voor T. Holscher FC Dordrecht
65' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Hobbel voor E. Biberoglu FC Dordrecht
68' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt A. Miceli met assist van J. Hobbel FC Dordrecht 1-3
71' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt S. Meijer FC Dordrecht 2-3
72' Wissel FC Den Bosch Wissel J. van der Winden voor M. Berte FC Den Bosch
82' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor J. van der Winden FC Den Bosch
83' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor A. El Azzouzi FC Dordrecht
93' Wissel FC Den Bosch Wissel J. Scheij voor R. Kuijpers FC Den Bosch
93' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt A. Miceli FC Dordrecht 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - FC Den Bosch
Opstellingen FC Dordrecht - FC Den Bosch
De opstellingen van FC Dordrecht en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Dordrecht gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en FC Den Bosch zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.