Nabeschouwing FC Dordrecht - TOP Oss (1-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 14 maart 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Dordrecht het maandag 14 maart 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - TOP Oss (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Sam Dröge geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door S. Meijer, waarmee FC Dordrecht met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name TOP Oss dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van FC Dordrecht.

LIVE FC Dordrecht - TOP Oss 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt S. Meijer FC Dordrecht 1-0
56' Wissel FC Dordrecht Wissel K. Vermeulen voor C. Conteh FC Dordrecht
71' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor R. van Eijma TOP Oss
71' Wissel TOP Oss Wissel R. Margaret voor K. Leidsman TOP Oss
80' Wissel FC Dordrecht Wissel A. Miceli voor M. Suray FC Dordrecht
80' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Wielzen voor J. Donkor FC Dordrecht
81' Wissel TOP Oss Wissel M. Maletic voor L. Kaak TOP Oss
84' Wissel FC Dordrecht Wissel S. NDiaye voor E. Zehir FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - TOP Oss
Opstellingen FC Dordrecht - TOP Oss
De opstellingen van FC Dordrecht en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Dordrecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en TOP Oss zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Michele Santoni
Coach Bob Peeters
Voorbeschouwing FC Dordrecht - TOP Oss

FC Dordrecht en TOP Oss treffen elkaar in de 27e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sam Dröge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Dordrecht en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 28 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is FC Dordrecht favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Dordrecht 11
Winst TOP Oss 9
Gelijkspel 9
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Dordrecht op een 18e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 12e plaats.