Nabeschouwing FC Eindhoven - Almere City (0-1) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 10 februari 2023 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt FC Eindhoven het vrijdag 10 februari 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Almere City (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 0-1 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken FC Eindhoven - Almere City
LIVE FC Eindhoven - Almere City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Almere City
Opstellingen FC Eindhoven - Almere City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing FC Eindhoven - Almere City

FC Eindhoven en Almere City treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 12 september 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 35 duels tussen beide teams is Almere City favoriet. 17 keer wist de ploeg van FC Eindhoven te winnen, tegenover 11 winstpartijen voor FC Eindhoven. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Eindhoven 11
Winst Almere City 17
Gelijkspel 7
Totaal 35

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 4e positie staat, terwijl we Almere City terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
FC Eindhoven - Almere City Opstelling FC Eindhoven Opstelling Almere City Live FC Eindhoven - Almere City Live FC Eindhoven - Almere City kijken FC Eindhoven - Almere City kijken Live FC Eindhoven - Almere City stream FC Eindhoven - Almere City Fox Sports Nabeschouwing FC Eindhoven - Almere City Uitslag FC Eindhoven - Almere City Statistieken FC Eindhoven - Almere City Eerste Divisie 2022/2023 FC Eindhoven - Almere City wedden FC Eindhoven - Almere City gokken FC Eindhoven - Almere City Unibet