Nabeschouwing FC Eindhoven - Excelsior (4-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 7 februari 2022 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Eindhoven het maandag 7 februari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Excelsior (4-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 4-1 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door J. Sleegers, waarmee FC Eindhoven met 1-0 de leiding nam. FC Eindhoven vergrootte in de 9e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Brym op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 14e minuut volgde een derde treffer van FC Eindhoven, waarmee V. Vermeulen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 24 minuten deed M. Azarkan iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Excelsior werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 87e minuut wist J. Sleegers namens FC Eindhoven de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marc Nagtegaal bij een 4-1 eindstand in het voordeel van FC Eindhoven.

Wedstrijdstatistieken FC Eindhoven - Excelsior
Goals
4
1
Balbezit
39%
61%
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
121
155
Gevaarlijke aanvallen
69
105
Passes
375
588
Overtredingen
8
5
Buitenspel
0
2
Corners
3
4
Wissels
5
5
LIVE FC Eindhoven - Excelsior 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Sleegers FC Eindhoven 1-0
9' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt C. Brym FC Eindhoven 2-0
14' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt V. Vermeulen met assist van J. Sleegers FC Eindhoven 3-0
24' Doelpunt Excelsior Doelpunt M. Azarkan met assist van T. Dallinga Excelsior 3-1
46' Wissel Excelsior Wissel M. Chacon voor J. Eijgenraam Excelsior
46' Wissel Excelsior Wissel K. Goudmijn voor J. Baas Excelsior
46' Wissel Excelsior Wissel A. Aberkane voor S. Horemans Excelsior
75' Wissel Excelsior Wissel N. Agrafiotis voor R. Niemeijer Excelsior
75' Wissel Excelsior Wissel C. Driouech voor M. Azarkan Excelsior
77' Wissel FC Eindhoven Wissel B. Racz voor C. Brym FC Eindhoven
77' Wissel FC Eindhoven Wissel J. van Son voor M. Verreth FC Eindhoven
82' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Janssen voor J. Dahlhaus FC Eindhoven
87' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Sleegers met assist van J. van der Sande FC Eindhoven 4-1
88' Wissel FC Eindhoven Wissel D. de Meij voor J. van der Sande FC Eindhoven
88' Wissel FC Eindhoven Wissel C. Faber voor B. De Keersmaecker FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Excelsior
Opstellingen FC Eindhoven - Excelsior
De opstellingen van FC Eindhoven en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Excelsior zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Rob Penders
Wissels FC Eindhoven
# Speler Pos.
31 TJ Odunze K
12 Jort Borgmans K
2 Justin Ogenia V
28 Jarno Janssen V
6 Jens van Son M
11 Mitchel van Rosmalen M
23 Koen Oostenbrink M
21 Cas Faber M
78 Barnabás Rácz M
25 Dave De Meij A
Formatie 4-4-2
Coach Marinus Dijkhuizen
Voorbeschouwing FC Eindhoven - Excelsior

FC Eindhoven en Excelsior treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en Excelsior in de Eerste Divisie vond plaats op 30 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Eindhoven. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Excelsior favoriet. 8 keer wist de ploeg van FC Eindhoven te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor FC Eindhoven. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Eindhoven 3
Winst Excelsior 8
Gelijkspel 4
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 8e positie staat, terwijl we Excelsior terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Eindhoven - Excelsior Opstelling FC Eindhoven Opstelling Excelsior Live FC Eindhoven - Excelsior Live FC Eindhoven - Excelsior kijken FC Eindhoven - Excelsior kijken Live FC Eindhoven - Excelsior stream FC Eindhoven - Excelsior Fox Sports Nabeschouwing FC Eindhoven - Excelsior Uitslag FC Eindhoven - Excelsior Statistieken FC Eindhoven - Excelsior Eerste Divisie 2021/2022 FC Eindhoven - Excelsior wedden FC Eindhoven - Excelsior gokken FC Eindhoven - Excelsior Unibet