Nabeschouwing FC Eindhoven - FC Den Bosch (1-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 27 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Eindhoven het vrijdag 27 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - FC Den Bosch (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Martijn Vos geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Sleegers, waarmee FC Eindhoven met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van FC Eindhoven.

LIVE FC Eindhoven - FC Den Bosch 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Sleegers FC Eindhoven 1-0
37' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor V. van den Bogert FC Den Bosch
46' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor V. Vermeulen FC Eindhoven
46' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Lejten voor R. Mulders FC Den Bosch
52' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor K. Felida FC Den Bosch
66' Wissel FC Eindhoven Wissel B. Racz voor E. Hernandez FC Eindhoven
66' Wissel FC Eindhoven Wissel D. de Meij voor J. van der Sande FC Eindhoven
74' Wissel FC Eindhoven Wissel K. Oostenbrink voor B. De Keersmaecker FC Eindhoven
80' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Janssen voor J. Dahlhaus FC Eindhoven
80' Wissel FC Den Bosch Wissel G. Salasiwa voor R. Kuijpers FC Den Bosch
87' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor T. van Grunsven FC Den Bosch
93' Wissel FC Den Bosch Wissel L. Zimmer voor J. van Hedel FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - FC Den Bosch
Opstellingen FC Eindhoven - FC Den Bosch
De opstellingen van FC Eindhoven en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Den Bosch zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing FC Eindhoven - FC Den Bosch

FC Eindhoven en FC Den Bosch treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martijn Vos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en FC Den Bosch in de Eerste Divisie vond plaats op 30 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Eindhoven. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide ploegen is FC Eindhoven favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl FC Den Bosch slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Eindhoven 12
Winst FC Den Bosch 10
Gelijkspel 10
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 8e positie staat, terwijl we FC Den Bosch terugvinden op de 3e plaats.