Nabeschouwing FC Eindhoven - Helmond Sport (3-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 13 september 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Eindhoven het maandag 13 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Helmond Sport (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 3-2 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door A. Van Keilegom, waarmee Helmond Sport met 0-1 de leiding nam. FC Eindhoven kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. van der Sande, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette C. Brym zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Eindhoven de leiding in de wedstrijd nam.

Na 81 minuten werd de voorsprong voor FC Eindhoven vergroot nadat E. Hernandez de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Helmond Sport dat in de 91e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. van Landschoot de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Richard Martens bij een 3-2 eindstand in het voordeel van FC Eindhoven.

LIVE FC Eindhoven - Helmond Sport 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor J. van Landschoot Helmond Sport
40' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt A. Van Keilegom met assist van J. Houttequiet Helmond Sport 0-1
42' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. van der Sande met assist van B. Racz FC Eindhoven 1-1
56' Wissel FC Eindhoven Wissel E. Hernandez voor J. van der Sande FC Eindhoven
58' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt C. Brym met assist van J. Sleegers FC Eindhoven 2-1
64' Wissel Helmond Sport Wissel J. Hendrikx voor J. Houttequiet Helmond Sport
64' Wissel Helmond Sport Wissel S. Vereijken voor G. Bosiers Helmond Sport
68' Wissel FC Eindhoven Wissel C. Seedorf voor P. Bogaers FC Eindhoven
81' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt E. Hernandez FC Eindhoven 3-1
82' Wissel Helmond Sport Wissel J. Dolet voor M. De Bie Helmond Sport
85' Wissel FC Eindhoven Wissel K. Oostenbrink voor C. Brym FC Eindhoven
85' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Dahlhaus voor B. Racz FC Eindhoven
91' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. van Landschoot met assist van J. Hendrikx Helmond Sport 3-2
93' Wissel Helmond Sport Wissel K. Bukusu voor D. van der Sluys Helmond Sport
94' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor S. Vereijken Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Helmond Sport
Opstellingen FC Eindhoven - Helmond Sport
De opstellingen van FC Eindhoven en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.