Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong Ajax (1-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 22 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Eindhoven het vrijdag 22 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong Ajax (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en Jong Ajax is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 1-3 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door V. Jensen, waarmee Jong Ajax met 0-1 de leiding nam. Jong Ajax vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Taylor op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat V. Jensen namens Jong Ajax het doel wist te vinden in de 91e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Na 93 minuten deed B. Racz iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van FC Eindhoven werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor FC Eindhoven echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen. In de 95e minuut moest FC Eindhoven verder met een man minder, nadat M. Amevor een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Jong Ajax.

LIVE FC Eindhoven - Jong Ajax 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt V. Jensen met assist van N. Unuvar Jong Ajax 0-1
41' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt K. Taylor met assist van Y. Regeer Jong Ajax 0-2
52' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. Sleegers FC Eindhoven
58' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor A. Martha Jong Ajax
60' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Y. Baas Jong Ajax
61' Wissel FC Eindhoven Wissel E. Hernandez voor J. van Son FC Eindhoven
61' Wissel FC Eindhoven Wissel J. van der Sande voor J. Dahlhaus FC Eindhoven
62' Wissel Jong Ajax Wissel C. Rasmussen voor A. Martha Jong Ajax
62' Wissel Jong Ajax Wissel A. Salah-Eddine voor Y. Baas Jong Ajax
78' Wissel Jong Ajax Wissel S. Hansen voor M. De Waal Jong Ajax
78' Wissel Jong Ajax Wissel L. Van Gelderen voor K. Fitz-Jim Jong Ajax
86' Wissel FC Eindhoven Wissel M. van Rosmalen voor B. De Keersmaecker FC Eindhoven
86' Wissel FC Eindhoven Wissel D. de Meij voor P. Bogaers FC Eindhoven
89' Wissel Jong Ajax Wissel D. Warmerdam voor K. Taylor Jong Ajax
91' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt V. Jensen met assist van N. Unuvar Jong Ajax 0-3
93' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt B. Racz FC Eindhoven 1-3
95' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor M. Amevor FC Eindhoven
95' Tweede gele kaart FC Eindhoven Tweede gele kaart voor M. Amevor FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Jong Ajax
Opstellingen FC Eindhoven - Jong Ajax
De opstellingen van FC Eindhoven en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong Ajax zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.