Nabeschouwing FC Emmen - ADO Den Haag (3-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 6 mei 2022 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Emmen het vrijdag 6 mei 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - ADO Den Haag (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Emmen en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 3-0 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door L. Burnet, waarmee FC Emmen met 1-0 de leiding nam. FC Emmen vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Mendes op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van FC Emmen, waarmee M. Guclu zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sander van der Eijk, waardoor FC Emmen dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - ADO Den Haag
Goals
3
0
Balbezit
67%
33%
Schoten totaal
15
9
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
164
102
Gevaarlijke aanvallen
109
36
Passes
673
328
Overtredingen
14
3
Buitenspel
3
2
Corners
6
1
Wissels
5
5
LIVE FC Emmen - ADO Den Haag 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Struick voor F. Shahaj ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Esajas voor M. Mulder ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel F. Dicke voor D. Puclin ADO Den Haag
46' Wissel FC Emmen Wissel M. Guclu voor R. Kharchouch FC Emmen
46' Wissel FC Emmen Wissel B. Scholte voor J. Assehnoun FC Emmen
46' Wissel FC Emmen Wissel L. Bernadou voor J. Vlak FC Emmen
55' Doelpunt FC Emmen Doelpunt L. Burnet met assist van M. Araujo FC Emmen 1-0
66' Doelpunt FC Emmen Doelpunt R. Mendes met assist van A. Toufiqui FC Emmen 2-0
69' Wissel FC Emmen Wissel P. van Ooijen voor A. Toufiqui FC Emmen
72' Doelpunt FC Emmen Doelpunt M. Guclu met assist van B. Scholte FC Emmen 3-0
74' Wissel FC Emmen Wissel P. Bijen voor J. Veldmate FC Emmen
74' Wissel ADO Den Haag Wissel J. Markvoort Beke voor A. Catic ADO Den Haag
84' Wissel ADO Den Haag Wissel F. van Breemen voor N. Owusu ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - ADO Den Haag
Opstellingen FC Emmen - ADO Den Haag
De opstellingen van FC Emmen en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Edwin Grünholz
Wissels ADO Den Haag
# Speler Pos.
38 Finn van Breemen
37 Nick Broekhuizen
41 Julian Markvoort Beke
28 Kilian Nikiema K
38 V
39 Silvinho Esajas V
40 V
24 Finn Dicke M
37 M
37 M
41 M
33 Rafael Struick A
Voorbeschouwing FC Emmen - ADO Den Haag

FC Emmen en ADO Den Haag treffen elkaar in de 38e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en ADO Den Haag in de Eerste Divisie vond plaats op 20 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Emmen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel FC Emmen als ADO Den Haag wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Emmen 1
Winst ADO Den Haag 1
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 1e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Emmen - ADO Den Haag Opstelling FC Emmen Opstelling ADO Den Haag Live FC Emmen - ADO Den Haag Live FC Emmen - ADO Den Haag kijken FC Emmen - ADO Den Haag kijken Live FC Emmen - ADO Den Haag stream FC Emmen - ADO Den Haag Fox Sports Nabeschouwing FC Emmen - ADO Den Haag Uitslag FC Emmen - ADO Den Haag Statistieken FC Emmen - ADO Den Haag Eerste Divisie 2021/2022 FC Emmen - ADO Den Haag wedden FC Emmen - ADO Den Haag gokken FC Emmen - ADO Den Haag Unibet