Nabeschouwing FC Emmen - FC Den Bosch (2-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 24 september 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Emmen het vrijdag 24 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - FC Den Bosch (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Emmen en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door P. van Ooijen, waarmee FC Emmen met 1-0 de leiding nam. FC Emmen vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Toufiqui op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor FC Emmen.

LIVE FC Emmen - FC Den Bosch 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel FC Den Bosch Wissel V. van den Bogert voor D. Ryan FC Den Bosch
23' Doelpunt FC Emmen Doelpunt P. van Ooijen FC Emmen 1-0
46' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Zuijderwijk voor J. Hornkamp FC Den Bosch
60' Doelpunt FC Emmen Doelpunt A. Toufiqui met assist van L. Bernadou FC Emmen 2-0
70' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Mulders voor R. Lejten FC Den Bosch
70' Wissel FC Den Bosch Wissel M. Berte voor S. Ahannach FC Den Bosch
75' Wissel FC Emmen Wissel J. Assehnoun voor P. van Ooijen FC Emmen
75' Wissel FC Emmen Wissel T. Bijleveld voor A. Toufiqui FC Emmen
80' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor M. Berte FC Den Bosch
81' Wissel FC Emmen Wissel O. El Azzouzi voor J. Vlak FC Emmen
82' Wissel FC Den Bosch Wissel S. van Bakel voor K. Felida FC Den Bosch
84' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor V. van den Bogert FC Den Bosch
85' Wissel FC Emmen Wissel K. Slor voor A. Luzayadio FC Emmen
85' Wissel FC Emmen Wissel J. van Kaam voor R. Mendes FC Emmen
89' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor S. van Bakel FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - FC Den Bosch
Opstellingen FC Emmen - FC Den Bosch
De opstellingen van FC Emmen en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Den Bosch zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Jack de Gier
Voorbeschouwing FC Emmen - FC Den Bosch

FC Emmen en FC Den Bosch treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Richard Martens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en FC Den Bosch in de Eerste Divisie vond plaats op 23 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Emmen. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is FC Den Bosch favoriet. 12 keer wist de ploeg van FC Emmen te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor FC Emmen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst FC Emmen 6
Winst FC Den Bosch 12
Gelijkspel 8
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 8e positie staat, terwijl we FC Den Bosch terugvinden op de 14e plaats.