Nabeschouwing FC Emmen - MVV Maastricht (7-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 10 september 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Emmen het vrijdag 10 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen MVV Maastricht. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - MVV Maastricht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - MVV Maastricht (7-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Emmen en MVV Maastricht is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 7-1 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door S. Blummel, waarmee MVV Maastricht met 0-1 de leiding nam. FC Emmen kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Hilterman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette R. Mendes zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Emmen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 45 minuten werd de voorsprong voor FC Emmen vergroot nadat A. Toufiqui de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 49e minuut nadat R. Mendes namens FC Emmen de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Even later was het opnieuw R. Mendes die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij FC Emmen op 5-1 in de 66e minuut. Het volgende doelpunt van FC Emmen viel in de 75e minuut en betekende de 6-1. Het doelpunt kwam op naam van J. Hilterman. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door FC Emmen. Het was M. Waem die in de 89e minuut de stand op 7-1 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Edwin van de Graaf bij een 7-1 eindstand in het voordeel van FC Emmen.

LIVE FC Emmen - MVV Maastricht 7-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - MVV Maastricht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt S. Blummel MVV Maastricht 0-1
36' Doelpunt FC Emmen Doelpunt J. Hilterman met assist van J. Vlak FC Emmen 1-1
41' Doelpunt FC Emmen Doelpunt R. Mendes met assist van J. Hilterman FC Emmen 2-1
45' Doelpunt FC Emmen Doelpunt A. Toufiqui met assist van J. Hilterman FC Emmen 3-1
46' Wissel MVV Maastricht Wissel M. Lazaar voor M. Ntelo MVV Maastricht
46' Wissel MVV Maastricht Wissel C. Essers voor L. Labylle MVV Maastricht
49' Doelpunt FC Emmen Doelpunt R. Mendes met assist van P. van Ooijen FC Emmen 4-1
52' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor A. Delferriere MVV Maastricht
66' Doelpunt FC Emmen Doelpunt R. Mendes met assist van P. van Ooijen FC Emmen 5-1
67' Wissel FC Emmen Wissel K. Slor voor A. Toufiqui FC Emmen
71' Wissel FC Emmen Wissel O. El Azzouzi voor L. Bernadou FC Emmen
71' Wissel MVV Maastricht Wissel M. Aziz voor R. Alberg MVV Maastricht
72' Wissel MVV Maastricht Wissel L. Kalala voor M. Kleinen MVV Maastricht
75' Doelpunt FC Emmen Doelpunt J. Hilterman met assist van L. Burnet FC Emmen 6-1
80' Wissel FC Emmen Wissel B. Scholte voor R. Mendes FC Emmen
80' Wissel FC Emmen Wissel J. van Kaam voor A. Luzayadio FC Emmen
81' Wissel MVV Maastricht Wissel T. Zeegers voor N. Souren MVV Maastricht
84' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor R. Zeegers MVV Maastricht
89' Eigen doelpunt FC Emmen Eigen doelpunt M. Waem FC Emmen 7-1
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - MVV Maastricht
Opstellingen FC Emmen - MVV Maastricht
De opstellingen van FC Emmen en MVV Maastricht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en MVV Maastricht zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.