Nabeschouwing FC Volendam - ADO Den Haag (1-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 13 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Volendam het vrijdag 13 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - ADO Den Haag (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 1-3 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Volendam kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van D. Kasius. In de 10e minuut moest F. Stankovic van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Alex Bos een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest FC Volendam verder met een speler minder. Na de openingsgoal kwam ADO Den Haag in de 19e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van T. Verheydt.

In de 41e minuut was het ADO Den Haag dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van B. Kemper. In de 66e minuut werd de stand op 1-3 gezet na een benutte penalty van ADO Den Haag speler S. Steijn.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor ADO Den Haag.

LIVE FC Volendam - ADO Den Haag 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt FC Volendam Doelpunt D. Kasius met assist van S. Ben Sallam FC Volendam 1-0
10' Rode kaart FC Volendam Rode kaart voor F. Stankovic FC Volendam
12' Wissel FC Volendam Wissel B. Lauwers voor J. Antonioli FC Volendam
19' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt met assist van A. Catic ADO Den Haag 1-1
41' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor D. James FC Volendam
41' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt B. Kemper met assist van S. Steijn ADO Den Haag 1-2
45' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor M. Eerdhuijzen FC Volendam
46' Wissel FC Volendam Wissel C. Twigt voor S. Ben Sallam FC Volendam
47' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor V. Besuijen ADO Den Haag
59' Wissel ADO Den Haag Wissel Y. Boussakou voor T. Verheydt ADO Den Haag
66' Penalty ADO Den Haag Penalty S. Steijn ADO Den Haag 1-3
67' Wissel FC Volendam Wissel G. Oristanio voor A. Plat FC Volendam
67' Wissel FC Volendam Wissel B. Plat voor M. Eerdhuijzen FC Volendam
77' Wissel FC Volendam Wissel M. Kaars voor I. El Kadiri FC Volendam
78' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Rottier voor A. Catic ADO Den Haag
78' Wissel ADO Den Haag Wissel X. Severina voor D. Moreo Klas ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - ADO Den Haag
Opstellingen FC Volendam - ADO Den Haag
De opstellingen van FC Volendam en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.