Nabeschouwing FC Volendam - Excelsior (2-5) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 11 maart 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Volendam het vrijdag 11 maart 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Excelsior (2-5)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 2-5 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Excelsior kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van K. Goudmijn. Excelsior vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Niemeijer op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 18e minuut volgde een derde treffer van Excelsior, waarmee T. Dallinga zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Excelsior geen gas terug, waardoor in de 29e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van M. Azarkan. In de 34e minuut werd de stand op 1-4 gezet na een benutte penalty van FC Volendam speler R. Muhren. In de 54e minuut was het B. Deul van FC Volendam wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens Excelsior mocht M. Chacon in de 94e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marc Nagtegaal bij een 2-5 eindstand in het voordeel van Excelsior.

LIVE FC Volendam - Excelsior 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Excelsior Doelpunt K. Goudmijn met assist van T. Dallinga Excelsior 0-1
15' Doelpunt Excelsior Doelpunt R. Niemeijer met assist van M. Wieffer Excelsior 0-2
18' Doelpunt Excelsior Doelpunt T. Dallinga met assist van M. Azarkan Excelsior 0-3
20' Wissel FC Volendam Wissel I. El Kadiri voor B. Ould-Chikh FC Volendam
22' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor M. Wieffer Excelsior
29' Doelpunt Excelsior Doelpunt M. Azarkan met assist van T. Dallinga Excelsior 0-4
33' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor R. el Yaakoubi Excelsior
34' Penalty FC Volendam Penalty R. Muhren FC Volendam 1-4
35' Wissel FC Volendam Wissel A. Plat voor G. Oristanio FC Volendam
36' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor M. Eerdhuijzen FC Volendam
46' Wissel FC Volendam Wissel J. Flint voor M. Eerdhuijzen FC Volendam
46' Wissel FC Volendam Wissel W. Ould Chikh voor O. Buur FC Volendam
54' Doelpunt FC Volendam Doelpunt B. Deul met assist van A. Plat FC Volendam 2-4
62' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor M. Chacon Excelsior
63' Wissel Excelsior Wissel N. Vlasenko voor S. Nieuwpoort Excelsior
63' Wissel Excelsior Wissel J. Baas voor K. Goudmijn Excelsior
77' Wissel Excelsior Wissel C. Driouech voor M. Azarkan Excelsior
77' Wissel Excelsior Wissel J. Eijgenraam voor R. Niemeijer Excelsior
81' Wissel Excelsior Wissel N. Tjoe a On voor B. Ormonde-Ottewill Excelsior
83' Wissel FC Volendam Wissel K. Blommestijn voor D. van Mieghem FC Volendam
94' Doelpunt Excelsior Doelpunt M. Chacon met assist van T. Dallinga Excelsior 2-5
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Excelsior
Opstellingen FC Volendam - Excelsior
De opstellingen van FC Volendam en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Excelsior zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.