Nabeschouwing FC Volendam - FC Eindhoven (2-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 6 mei 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Volendam het vrijdag 6 mei 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - FC Eindhoven (2-2)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen FC Volendam en FC Eindhoven geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door J. Sleegers, waarmee FC Eindhoven met 0-1 de leiding nam. FC Eindhoven vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Sleegers op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut wist FC Volendam de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via G. Oristanio.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor FC Volendam nadat D. van Mieghem in de 91e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE FC Volendam - FC Eindhoven 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Sleegers met assist van B. Racz FC Eindhoven 0-1
14' Wissel FC Volendam Wissel W. Ould Chikh voor D. James FC Volendam
34' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor B. Deul FC Volendam
46' Wissel FC Eindhoven Wissel C. Faber voor M. Verreth FC Eindhoven
46' Wissel FC Volendam Wissel B. van Duijl voor A. Plat FC Volendam
46' Wissel FC Volendam Wissel K. Visser voor M. Kaars FC Volendam
49' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Sleegers met assist van V. Vermeulen FC Eindhoven 0-2
53' Wissel FC Eindhoven Wissel M. van Rosmalen voor J. Sleegers FC Eindhoven
54' Wissel FC Eindhoven Wissel K. Oostenbrink voor B. De Keersmaecker FC Eindhoven
61' Doelpunt FC Volendam Doelpunt G. Oristanio met assist van D. J. Murkin FC Volendam 1-2
70' Wissel FC Eindhoven Wissel C. Seedorf voor J. Dahlhaus FC Eindhoven
71' Wissel FC Volendam Wissel I. El Kadiri voor G. Oristanio FC Volendam
71' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor D. J. Murkin FC Volendam
73' Wissel FC Volendam Wissel L. Zeefuik voor F. Antonucci FC Volendam
76' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Ogenia voor J. van der Sande FC Eindhoven
80' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor M. van Rosmalen FC Eindhoven
82' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor C. Faber FC Eindhoven
82' Wissel FC Volendam Wissel D. Vlak voor F. Stankovic FC Volendam
91' Doelpunt FC Volendam Doelpunt D. van Mieghem FC Volendam 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - FC Eindhoven
Opstellingen FC Volendam - FC Eindhoven
De opstellingen van FC Volendam en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Eindhoven zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.