Nabeschouwing FC Volendam - Helmond Sport (4-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 25 februari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Volendam het vrijdag 25 februari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Helmond Sport (4-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Robin Hensgens geëindigd in een 4-1 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door R. Muhren, waarmee FC Volendam met 1-0 de leiding nam. FC Volendam vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Muhren op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut volgde een derde treffer van FC Volendam, waarmee G. Oristanio zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Volendam geen gas terug, waardoor in de 37e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van B. Deul. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 85e minuut wist I. Breugelmans namens Helmond Sport de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robin Hensgens en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van FC Volendam.

LIVE FC Volendam - Helmond Sport 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Muhren met assist van D. van Mieghem FC Volendam 1-0
10' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Muhren met assist van D. van Mieghem FC Volendam 2-0
12' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor R. van der Meer Helmond Sport
24' Doelpunt FC Volendam Doelpunt G. Oristanio met assist van D. van Mieghem FC Volendam 3-0
37' Doelpunt FC Volendam Doelpunt B. Deul met assist van R. Muhren FC Volendam 4-0
44' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor D. Seys Helmond Sport
46' Wissel FC Volendam Wissel F. Antonucci voor W. Ould Chikh FC Volendam
46' Wissel FC Volendam Wissel K. Visser voor B. Deul FC Volendam
46' Wissel FC Volendam Wissel M. Eerdhuijzen voor D. James FC Volendam
46' Wissel Helmond Sport Wissel S. Vereijken voor T. Beekman Helmond Sport
56' Wissel FC Volendam Wissel I. El Kadiri voor G. Oristanio FC Volendam
56' Wissel Helmond Sport Wissel I. Breugelmans voor D. Seys Helmond Sport
65' Wissel FC Volendam Wissel J. Vertrouwd voor A. Douiri FC Volendam
68' Wissel Helmond Sport Wissel J. Hendrikx voor J. Goselink Helmond Sport
72' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor I. Breugelmans Helmond Sport
81' Wissel Helmond Sport Wissel L. Defise voor A. Van Keilegom Helmond Sport
85' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt I. Breugelmans Helmond Sport 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Helmond Sport
Opstellingen FC Volendam - Helmond Sport
De opstellingen van FC Volendam en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Wim Jonk
Coach Sven Swinnen
Voorbeschouwing FC Volendam - Helmond Sport

FC Volendam en Helmond Sport treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Hensgens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Volendam en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 3 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide ploegen is FC Volendam favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Helmond Sport slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Volendam 17
Winst Helmond Sport 9
Gelijkspel 5
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Volendam op een 1e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 20e plaats.