Nabeschouwing FC Volendam - Jong PSV (3-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 10 december 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Volendam het vrijdag 10 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Jong PSV (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 3-2 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door B. Deul, waarmee FC Volendam met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 22e minuut voor dat FC Volendam via R. Muhren op 2-0 kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van FC Volendam, waarmee I. El Kadiri zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

J. Bakayoko zette Jong PSV even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Sander van der Eijk toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Jong PSV dat in de 62e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Nassoh de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sander van der Eijk en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van FC Volendam.

LIVE FC Volendam - Jong PSV 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt FC Volendam Doelpunt B. Deul met assist van M. Kaars FC Volendam 1-0
21' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor J. Seelt Jong PSV
22' Penalty FC Volendam Penalty R. Muhren FC Volendam 2-0
46' Wissel FC Volendam Wissel I. El Kadiri voor M. Kaars FC Volendam
52' Doelpunt FC Volendam Doelpunt I. El Kadiri met assist van R. Muhren FC Volendam 3-0
59' Penalty Jong PSV Penalty J. Bakayoko Jong PSV 3-1
59' Wissel Jong PSV Wissel E. Matuta voor S. Colyn Jong PSV
59' Wissel Jong PSV Wissel M. Nassoh voor J. Antonisse Jong PSV
59' Wissel Jong PSV Wissel D. Sealy voor I. Saibari Jong PSV
62' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Nassoh met assist van J. Bakayoko Jong PSV 3-2
68' Wissel FC Volendam Wissel A. Plat voor C. Twigt FC Volendam
68' Wissel FC Volendam Wissel L. Zeefuik voor G. Oristanio FC Volendam
77' Wissel Jong PSV Wissel Y. Bahadir voor N. Markelo Jong PSV
81' Wissel FC Volendam Wissel W. Ould Chikh voor D. James FC Volendam
85' Wissel FC Volendam Wissel K. Visser voor B. Deul FC Volendam
88' Wissel Jong PSV Wissel N. Thomas voor M. Kjolo Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Jong PSV
Opstellingen FC Volendam - Jong PSV
De opstellingen van FC Volendam en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Jong PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.