Nabeschouwing FC Volendam - MVV Maastricht (5-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 27 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Volendam het vrijdag 27 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen MVV Maastricht. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - MVV Maastricht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - MVV Maastricht (5-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en MVV Maastricht is onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink geëindigd in een 5-0 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door D. van Mieghem, waarmee FC Volendam met 1-0 de leiding nam. FC Volendam vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. van Mieghem op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van FC Volendam, waarmee R. Muhren zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Volendam geen gas terug, waardoor in de 62e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van C. Twigt. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor FC Volendam. Deze werd gescoord door D. van Mieghem in de 69e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rob Dieperink en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van FC Volendam.

LIVE FC Volendam - MVV Maastricht 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - MVV Maastricht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt FC Volendam Doelpunt D. van Mieghem FC Volendam 1-0
41' Doelpunt FC Volendam Doelpunt D. van Mieghem met assist van R. Muhren FC Volendam 2-0
57' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Muhren met assist van A. Plat FC Volendam 3-0
60' Wissel FC Volendam Wissel D. Panka voor B. Plat FC Volendam
61' Wissel FC Volendam Wissel B. Deul voor G. Oristanio FC Volendam
62' Doelpunt FC Volendam Doelpunt C. Twigt FC Volendam 4-0
65' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor N. Souren MVV Maastricht
65' Wissel MVV Maastricht Wissel L. Kalala voor R. Zeegers MVV Maastricht
66' Wissel MVV Maastricht Wissel T. Visser voor N. Souren MVV Maastricht
69' Doelpunt FC Volendam Doelpunt D. van Mieghem met assist van R. Muhren FC Volendam 5-0
69' Wissel FC Volendam Wissel I. El Kadiri voor M. Kaars FC Volendam
78' Wissel MVV Maastricht Wissel S. Libert voor L. Labylle MVV Maastricht
78' Wissel MVV Maastricht Wissel A. Mami voor M. Ntelo MVV Maastricht
80' Wissel FC Volendam Wissel M. Zonneveld voor C. Twigt FC Volendam
80' Wissel FC Volendam Wissel S. Ben Sallam voor D. van Mieghem FC Volendam
86' Wissel MVV Maastricht Wissel K. Bosing voor A. Delferriere MVV Maastricht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - MVV Maastricht
Opstellingen FC Volendam - MVV Maastricht
De opstellingen van FC Volendam en MVV Maastricht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en MVV Maastricht zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.