Nabeschouwing FC Volendam - NAC Breda (1-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 18 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Volendam het maandag 18 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - NAC Breda (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door D. Kasius, waarmee FC Volendam met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name NAC Breda dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van FC Volendam.

LIVE FC Volendam - NAC Breda 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt FC Volendam Doelpunt D. Kasius met assist van I. El Kadiri FC Volendam 1-0
46' Wissel NAC Breda Wissel V. Kotzebue voor J. Antonia NAC Breda
55' Wissel NAC Breda Wissel K. de Rooij voor P. Kestens NAC Breda
66' Wissel FC Volendam Wissel M. Kaars voor I. El Kadiri FC Volendam
70' Wissel NAC Breda Wissel B. van Schuppen voor O. Velanas NAC Breda
72' Wissel FC Volendam Wissel L. Zeefuik voor C. Twigt FC Volendam
82' Wissel NAC Breda Wissel M. Maria voor J. Mashart NAC Breda
83' Wissel FC Volendam Wissel W. Ould Chikh voor A. Plat FC Volendam
83' Wissel FC Volendam Wissel M. Eerdhuijzen voor D. van Mieghem FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - NAC Breda
Opstellingen FC Volendam - NAC Breda
De opstellingen van FC Volendam en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing FC Volendam - NAC Breda

FC Volendam en NAC Breda treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bas Nijhuis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Volendam en NAC Breda in de Eerste Divisie vond plaats op 19 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Volendam. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is FC Volendam favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl NAC Breda slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Volendam 4
Winst NAC Breda 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Volendam op een 2e positie staat, terwijl we NAC Breda terugvinden op de 14e plaats.