Nabeschouwing FC Volendam - TOP Oss (1-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 1 april 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Volendam het vrijdag 1 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - TOP Oss (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 1-2 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. TOP Oss kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van J. Margaritha. Laat in de wedstrijd wist TOP Oss opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het D. Guezen die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor TOP Oss. In de 93e minuut wist FC Volendam de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Kaars. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want FC Volendam kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Joey Kooij, waardoor TOP Oss dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE FC Volendam - TOP Oss 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt TOP Oss Doelpunt J. Margaritha met assist van K. Tejan TOP Oss 0-1
46' Wissel FC Volendam Wissel D. van Mieghem voor K. Visser FC Volendam
61' Wissel FC Volendam Wissel A. Douiri voor J. Vertrouwd FC Volendam
73' Wissel FC Volendam Wissel G. Oristanio voor F. Antonucci FC Volendam
78' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor Y. Leliendal TOP Oss
78' Wissel TOP Oss Wissel D. Guezen voor J. Margaritha TOP Oss
80' Wissel TOP Oss Wissel G. Damen voor J. J. Sanches TOP Oss
86' Wissel FC Volendam Wissel M. Kaars voor W. Ould Chikh FC Volendam
87' Wissel TOP Oss Wissel K. Leidsman voor J. Mathieu TOP Oss
91' Doelpunt TOP Oss Doelpunt D. Guezen met assist van K. Leidsman TOP Oss 0-2
93' Doelpunt FC Volendam Doelpunt M. Kaars met assist van R. Muhren FC Volendam 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - TOP Oss
Opstellingen FC Volendam - TOP Oss
De opstellingen van FC Volendam en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en TOP Oss zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Wim Jonk
Coach Bob Peeters
Voorbeschouwing FC Volendam - TOP Oss

FC Volendam en TOP Oss treffen elkaar in de 33e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joey Kooij en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Volendam en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 24 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Volendam. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is FC Volendam favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Volendam 15
Winst TOP Oss 4
Gelijkspel 10
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Volendam op een 2e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 15e plaats.