Nabeschouwing Helmond Sport - Excelsior (1-5) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 19 november 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Helmond Sport het vrijdag 19 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Excelsior (1-5)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 1-5 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Excelsior kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van S. Horemans. Excelsior vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Niemeijer op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Excelsior, waarmee T. Dallinga zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Excelsior geen gas terug, waardoor in de 58e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van T. Dallinga. Na 68 minuten wist Helmond Sport eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van J. van Landschoot bracht het de achterstand terug tot 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 82e minuut en kwam op naam te staan van Excelsior speler T. Dallinga, die daarmee tekende voor de 1-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alex Bos en eindigde de wedstrijd dus met een 1-5 stand in het voordeel van Excelsior.

LIVE Helmond Sport - Excelsior 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Excelsior Doelpunt S. Horemans met assist van J. Baas Excelsior 0-1
17' Doelpunt Excelsior Doelpunt R. Niemeijer Excelsior 0-2
55' Doelpunt Excelsior Doelpunt T. Dallinga met assist van S. Horemans Excelsior 0-3
58' Doelpunt Excelsior Doelpunt T. Dallinga met assist van J. Baas Excelsior 0-4
60' Wissel Helmond Sport Wissel J. Hendrikx voor G. Bosiers Helmond Sport
68' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. van Landschoot met assist van S. Vereijken Helmond Sport 1-4
73' Wissel Helmond Sport Wissel P. Fosu-Mensah voor K. Bukusu Helmond Sport
76' Wissel Helmond Sport Wissel I. Breugelmans voor J. Houttequiet Helmond Sport
77' Wissel Excelsior Wissel C. Driouech voor M. Azarkan Excelsior
82' Doelpunt Excelsior Doelpunt T. Dallinga met assist van C. Driouech Excelsior 1-5
86' Wissel Excelsior Wissel N. Vlasenko voor S. Nieuwpoort Excelsior
86' Wissel Excelsior Wissel M. Chacon voor M. Wieffer Excelsior
90' Wissel Excelsior Wissel B. Ormonde-Ottewill voor A. Aberkane Excelsior
90' Wissel Excelsior Wissel M. Duku voor J. Baas Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - Excelsior
Opstellingen Helmond Sport - Excelsior
De opstellingen van Helmond Sport en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Helmond Sport gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Excelsior zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.