Nabeschouwing Helmond Sport - FC Eindhoven (0-1) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 19 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt Helmond Sport het vrijdag 19 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - FC Eindhoven (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 0-1 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door K. Oostenbrink, waarmee FC Eindhoven met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Richard Martens, waardoor FC Eindhoven de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Helmond Sport - FC Eindhoven 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor P. van Ooijen Helmond Sport
34' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor B. van Vlerken Helmond Sport
48' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor M. Peijnenburg FC Eindhoven
64' Wissel Helmond Sport Wissel E. Maddy voor H. Lorentzen Helmond Sport
67' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Ogenia voor E. Rottier FC Eindhoven
68' Wissel FC Eindhoven Wissel P. Kestens voor O. Kokcu FC Eindhoven
75' Wissel Helmond Sport Wissel W. Essanoussi voor P. van Ooijen Helmond Sport
75' Wissel Helmond Sport Wissel J. Goselink voor M. Kaars Helmond Sport
77' Wissel FC Eindhoven Wissel L. Diaby-Fadiga voor N. Bannis FC Eindhoven
77' Wissel FC Eindhoven Wissel K. Oostenbrink voor S. van Doorm FC Eindhoven
80' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt K. Oostenbrink FC Eindhoven 0-1
82' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor F. Van Den Eynden Helmond Sport
82' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor M. Amevor FC Eindhoven
88' Wissel Helmond Sport Wissel A. Van Keilegom voor G. Bosiers Helmond Sport
95' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Janssen voor J. Dahlhaus FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - FC Eindhoven
Opstellingen Helmond Sport - FC Eindhoven
De opstellingen van Helmond Sport en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Helmond Sport gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en FC Eindhoven zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.