Nabeschouwing Helmond Sport - Jong AZ (1-3) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 12 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt Helmond Sport het vrijdag 12 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Jong AZ (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Robin Vereijken geëindigd in een 1-3 overwinning voor Jong AZ. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door S. Allouch, waarmee Jong AZ met 0-1 de leiding nam. Helmond Sport kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Kaars, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette D. Reverson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Jong AZ de leiding in de wedstrijd nam.

Na 89 minuten werd de voorsprong voor Jong AZ vergroot nadat R. Lathouwers de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Jong AZ.

LIVE Helmond Sport - Jong AZ 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Jong AZ Doelpunt S. Allouch met assist van I. Griffith Jong AZ 0-1
28' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor J. Lion Helmond Sport
32' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt M. Kaars met assist van G. Bosiers Helmond Sport 1-1
46' Wissel Jong AZ Wissel L. Schouten voor P. Koopmeiners Jong AZ
59' Wissel Helmond Sport Wissel W. Essanoussi voor E. Maddy Helmond Sport
60' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor D. Reverson Jong AZ
61' Wissel Helmond Sport Wissel H. Lorentzen voor J. Lion Helmond Sport
62' Doelpunt Jong AZ Doelpunt D. Reverson met assist van I. Griffith Jong AZ 1-2
71' Wissel Jong AZ Wissel R. Daal voor S. Allouch Jong AZ
76' Wissel Helmond Sport Wissel A. Van Keilegom voor P. van Ooijen Helmond Sport
82' Wissel Jong AZ Wissel E. Poku voor D. Reverson Jong AZ
82' Wissel Jong AZ Wissel F. Stam voor M. Dekker Jong AZ
89' Doelpunt Jong AZ Doelpunt R. Lathouwers met assist van W. Goes Jong AZ 1-3
91' Wissel Jong AZ Wissel N. Koster voor I. Griffith Jong AZ
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - Jong AZ
Opstellingen Helmond Sport - Jong AZ
De opstellingen van Helmond Sport en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Helmond Sport gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Jong AZ zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.