Nabeschouwing Helmond Sport - Jong Utrecht (2-0) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 24 februari 2023 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt Helmond Sport het vrijdag 24 februari 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Jong Utrecht (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Kevin Puts geëindigd in een 2-0 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - Jong Utrecht
Goals
2
0
LIVE Helmond Sport - Jong Utrecht 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - Jong Utrecht
Opstellingen Helmond Sport - Jong Utrecht

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Helmond Sport - Jong Utrecht

Helmond Sport en Jong Utrecht treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Puts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 9 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Utrecht. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Jong Utrecht favoriet. 5 keer wist de ploeg van Helmond Sport te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Helmond Sport. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Helmond Sport 3
Winst Jong Utrecht 5
Gelijkspel 5
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 18e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Helmond Sport - Jong Utrecht Opstelling Helmond Sport Opstelling Jong Utrecht Live Helmond Sport - Jong Utrecht Live Helmond Sport - Jong Utrecht kijken Helmond Sport - Jong Utrecht kijken Live Helmond Sport - Jong Utrecht stream Helmond Sport - Jong Utrecht Fox Sports Nabeschouwing Helmond Sport - Jong Utrecht Uitslag Helmond Sport - Jong Utrecht Statistieken Helmond Sport - Jong Utrecht Eerste Divisie 2022/2023 Helmond Sport - Jong Utrecht wedden Helmond Sport - Jong Utrecht gokken Helmond Sport - Jong Utrecht Unibet