Nabeschouwing Helmond Sport - Roda JC (0-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 5 november 2021 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Helmond Sport het vrijdag 5 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Roda JC (0-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 0-3 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door R. Jensen, waarmee Roda JC Kerkrade met 0-1 de leiding nam. Roda JC Kerkrade vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van X. Emmers op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van Roda JC Kerkrade, waarmee B. Limbombe zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jannick van der Laan, waardoor Roda JC dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - Roda JC
Balbezit
50%
50%
Schoten totaal
4
18
Schoten op doel
0
7
Aanvallen
93
87
Gevaarlijke aanvallen
36
47
Passes
527
537
Overtredingen
6
5
Buitenspel
1
2
Corners
3
4
Wissels
2
5
LIVE Helmond Sport - Roda JC 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt R. Jensen Roda JC Kerkrade 0-1
29' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt X. Emmers met assist van D. Vente Roda JC Kerkrade 0-2
49' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt B. Limbombe met assist van D. Vente Roda JC Kerkrade 0-3
58' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel N. Vossebelt voor X. Emmers Roda JC Kerkrade
65' Wissel Helmond Sport Wissel J. Hendrikx voor B. Van Hove Helmond Sport
79' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Cijntje voor P. Pflucke Roda JC Kerkrade
79' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Jubitana voor B. Limbombe Roda JC Kerkrade
79' Wissel Helmond Sport Wissel K. Bukusu voor P. Fosu-Mensah Helmond Sport
89' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Takidine voor D. Vente Roda JC Kerkrade
89' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Werker voor R. Jensen Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - Roda JC
Opstellingen Helmond Sport - Roda JC
De opstellingen van Helmond Sport en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Helmond Sport gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Roda JC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Wil Boessen
Wissels Helmond Sport
# Speler Pos.
21 Robin Mantel K
22 Ahmed Azmi K
3 Maxime De Bie V
14 Kevin Bukusu V
23 Jessy Hendrikx M
19 Jelle Goselink A
Formatie 4-2-3-1
Coach Jurgen Streppel
Voorbeschouwing Helmond Sport - Roda JC

Helmond Sport en Roda JC treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en Roda JC in de Eerste Divisie vond plaats op 19 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roda JC. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Roda JC favoriet. 5 keer wist de ploeg van Helmond Sport te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Helmond Sport. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Helmond Sport 1
Winst Roda JC 5
Gelijkspel 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 17e positie staat, terwijl we Roda JC terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Helmond Sport - Roda JC Opstelling Helmond Sport Opstelling Roda JC Live Helmond Sport - Roda JC Live Helmond Sport - Roda JC kijken Helmond Sport - Roda JC kijken Live Helmond Sport - Roda JC stream Helmond Sport - Roda JC Fox Sports Nabeschouwing Helmond Sport - Roda JC Uitslag Helmond Sport - Roda JC Statistieken Helmond Sport - Roda JC Eerste Divisie 2021/2022 Helmond Sport - Roda JC wedden Helmond Sport - Roda JC gokken Helmond Sport - Roda JC Unibet