Nabeschouwing Helmond Sport - TOP Oss (1-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 21 januari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Helmond Sport het vrijdag 21 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - TOP Oss (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Michael Eijgelsheim geëindigd in een 1-3 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van N. Alblas zette Helmond Sport op een 1-0 voorsprong in de 21e minuut van de wedstrijd. TOP Oss kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Tejan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette K. Tejan zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee TOP Oss de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor TOP Oss vergroot nadat K. Tejan de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor TOP Oss.

LIVE Helmond Sport - TOP Oss 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Eigen doelpunt Helmond Sport Eigen doelpunt N. Alblas Helmond Sport 1-0
28' Doelpunt TOP Oss Doelpunt K. Tejan met assist van J. Margaritha TOP Oss 1-1
30' Wissel Helmond Sport Wissel M. De Bie voor I. Breugelmans Helmond Sport
59' Doelpunt TOP Oss Doelpunt K. Tejan met assist van I. Pata TOP Oss 1-2
68' Wissel Helmond Sport Wissel G. Bosiers voor T. Beekman Helmond Sport
77' Doelpunt TOP Oss Doelpunt K. Tejan TOP Oss 1-3
80' Wissel Helmond Sport Wissel B. Van Hove voor D. Seys Helmond Sport
80' Wissel TOP Oss Wissel J. Mathieu voor D. Guezen TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - TOP Oss
Opstellingen Helmond Sport - TOP Oss
De opstellingen van Helmond Sport en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Helmond Sport gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en TOP Oss zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Helmond Sport - TOP Oss

Helmond Sport en TOP Oss treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Eijgelsheim en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 12 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide ploegen is Helmond Sport favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Helmond Sport 15
Winst TOP Oss 8
Gelijkspel 8
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 17e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 18e plaats.