Nabeschouwing Helmond Sport - TOP Oss (1-2) || Eerste Divisie

Vrijdag 30 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Helmond Sport het vrijdag 30 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - TOP Oss (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui geëindigd in een 1-2 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door A. Van Keilegom, waarmee Helmond Sport met 1-0 de leiding nam. TOP Oss kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Leidsman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 38e minuut zette R. Stuy van den Herik zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee TOP Oss de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui, waardoor TOP Oss dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - TOP Oss
Goals
1
2
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
10
4
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
125
76
Gevaarlijke aanvallen
86
38
Passes
551
296
Overtredingen
11
9
Buitenspel
2
4
Corners
10
3
Wissels
5
3
LIVE Helmond Sport - TOP Oss 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt A. Van Keilegom Helmond Sport 1-0
24' Doelpunt TOP Oss Doelpunt K. Leidsman TOP Oss 1-1
38' Doelpunt TOP Oss Doelpunt R. Stuy van den Herik met assist van L. Pique TOP Oss 1-2
59' Wissel Helmond Sport Wissel H. Lorentzen voor E. Lieftink Helmond Sport
59' Wissel Helmond Sport Wissel D. Dassy voor B. Van Hove Helmond Sport
67' Wissel TOP Oss Wissel D. Ladan voor K. Leidsman TOP Oss
73' Wissel TOP Oss Wissel J. van der Sluijs voor T. Lake TOP Oss
77' Wissel Helmond Sport Wissel J. Goselink voor A. Van Keilegom Helmond Sport
77' Wissel Helmond Sport Wissel G. Bosiers voor P. van Ooijen Helmond Sport
85' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor G. Bosiers Helmond Sport
86' Wissel Helmond Sport Wissel E. Terzi voor B. van Vlerken Helmond Sport
88' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor E. Maddy Helmond Sport
90' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor D. Dassy Helmond Sport
92' Wissel TOP Oss Wissel R. Dekker voor O. Gunduz TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - TOP Oss
Opstellingen Helmond Sport - TOP Oss
De opstellingen van Helmond Sport en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Helmond Sport gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en TOP Oss zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Kristof Aelbrecht
Voorbeschouwing Helmond Sport - TOP Oss

Helmond Sport en TOP Oss treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 21 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide ploegen is Helmond Sport favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Helmond Sport 15
Winst TOP Oss 9
Gelijkspel 8
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 17e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Helmond Sport - TOP Oss Opstelling Helmond Sport Opstelling TOP Oss Live Helmond Sport - TOP Oss Live Helmond Sport - TOP Oss kijken Helmond Sport - TOP Oss kijken Live Helmond Sport - TOP Oss stream Helmond Sport - TOP Oss Fox Sports Nabeschouwing Helmond Sport - TOP Oss Uitslag Helmond Sport - TOP Oss Statistieken Helmond Sport - TOP Oss Eerste Divisie 2022/2023 Helmond Sport - TOP Oss wedden Helmond Sport - TOP Oss gokken Helmond Sport - TOP Oss Unibet