Nabeschouwing Helmond Sport - VVV Venlo (0-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 14 maart 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Helmond Sport het maandag 14 maart 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - VVV Venlo (0-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 0-3 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor S. Vereijken van Helmond Sport. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 23e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel in de eerste helft, na 45 minuten was het C. Johansson die VVV-Venlo op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep VVV-Venlo via een goal van N. Venema in de 64e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 81e minuut volgde een derde treffer van VVV-Venlo, waarmee N. Venema zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Laurens Gerrets, waardoor VVV Venlo dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Helmond Sport - VVV Venlo 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor S. Vereijken Helmond Sport
23' Tweede gele kaart Helmond Sport Tweede gele kaart voor S. Vereijken Helmond Sport
45' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt C. Johansson met assist van I. Hussein Ngobi VVV-Venlo 0-1
46' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Munsters voor M. van Rooijen VVV-Venlo
46' Wissel Helmond Sport Wissel A. Bastiaans voor J. Hendrikx Helmond Sport
52' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor C. Johansson VVV-Venlo
64' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt N. Venema met assist van S. Braken VVV-Venlo 0-2
65' Wissel Helmond Sport Wissel T. Beekman voor M. De Bie Helmond Sport
65' Wissel VVV-Venlo Wissel Y. Roemer voor C. Johansson VVV-Venlo
73' Wissel Helmond Sport Wissel G. Bosiers voor K. Bukusu Helmond Sport
73' Wissel Helmond Sport Wissel D. van der Sluys voor B. Van Hove Helmond Sport
81' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt N. Venema met assist van K. de Boer VVV-Venlo 0-3
85' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Verheijen voor N. Venema VVV-Venlo
85' Wissel VVV-Venlo Wissel W. Essanoussi voor S. van Dijck VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - VVV Venlo
Opstellingen Helmond Sport - VVV Venlo
De opstellingen van Helmond Sport en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Helmond Sport gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.