Nabeschouwing Heracles - ADO Den Haag (4-0) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 5 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt Heracles het vrijdag 5 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - ADO Den Haag (4-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Heracles en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot geëindigd in een 4-0 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Heracles Almelo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Vejinovic. Heracles Almelo vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Armenteros op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van Heracles Almelo, waarmee S. Armenteros zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Heracles Almelo in de 44e minuut, nadat N. Laursen de 4-0 wist te scoren. Heracles Almelo kreeg een penalty toegewezen in de 62e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond S. Armenteros die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 4-0 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Heracles.

LIVE Heracles - ADO Den Haag 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt M. Vejinovic Heracles Almelo 1-0
22' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt S. Armenteros met assist van N. Laursen Heracles Almelo 2-0
34' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt S. Armenteros met assist van A. Ouahim Heracles Almelo 3-0
44' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt N. Laursen met assist van A. Ouahim Heracles Almelo 4-0
46' Wissel ADO Den Haag Wissel A. Catic voor X. Severina ADO Den Haag
55' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Moreo Klas ADO Den Haag
59' Wissel Heracles Almelo Wissel O. Kiomourtzoglou voor M. Vejinovic Heracles Almelo
62' Penalty gemist Heracles Almelo Penalty gemist S. Armenteros Heracles Almelo
67' Wissel Heracles Almelo Wissel T. Bruns voor L. Schoofs Heracles Almelo
71' Wissel ADO Den Haag Wissel G. Breinburg voor D. Moreo Klas ADO Den Haag
86' Wissel Heracles Almelo Wissel M. Rente voor S. Sonnenberg Heracles Almelo
86' Wissel Heracles Almelo Wissel K. Jakobsen voor N. Laursen Heracles Almelo
86' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Scheperman voor A. Ouahim Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - ADO Den Haag
Opstellingen Heracles - ADO Den Haag
De opstellingen van Heracles en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.