Nabeschouwing Jong Ajax - FC Volendam (4-4) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 19 november 2021 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong Ajax het vrijdag 19 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - FC Volendam (4-4)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen Jong Ajax en FC Volendam geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 4-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. De Waal, waarmee Jong Ajax met 1-0 de leiding nam. Jong Ajax vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Regeer op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 15e minuut wist FC Volendam de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via G. Oristanio.

Na 17 minuten werd de voorsprong voor Jong Ajax vergroot nadat C. Rasmussen de 3-1 wist te scoren. In de 19e minuut kwam FC Volendam weer dichterbij, nadat R. Muhren de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 30e minuut werd de stand op 4-2 gezet na een benutte penalty van Jong Ajax speler K. Taylor. Vervolgens was de beurt weer aan FC Volendam om te scoren. Kort voor tijd in de 88e minuut zette M. Kaars de stand op 4-3. Hierdoor ging de wedstrijd nog een spannende slotfase tegemoed. Laat in de wedstrijd volgde dan alsnog de bevrijdende gelijkmaker van FC Volendam in de 95e minuut. Het doelpunt kwam op naam te staan van D. Kasius en daarmee werd score in de wedstrijd 4-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robin Hensgens bij een 4-4 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Jong Ajax - FC Volendam
Goals
4
4
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
15
23
Schoten op doel
10
12
Aanvallen
88
132
Gevaarlijke aanvallen
58
106
Passes
330
509
Overtredingen
8
9
Buitenspel
4
4
Corners
1
16
Wissels
5
4
LIVE Jong Ajax - FC Volendam 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt M. De Waal Jong Ajax 1-0
13' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Y. Regeer met assist van S. Hansen Jong Ajax 2-0
15' Doelpunt FC Volendam Doelpunt G. Oristanio FC Volendam 2-1
17' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt C. Rasmussen met assist van A. Salah-Eddine Jong Ajax 3-1
19' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Muhren FC Volendam 3-2
29' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor B. Plat FC Volendam
30' Penalty Jong Ajax Penalty K. Taylor Jong Ajax 4-2
40' Wissel Jong Ajax Wissel A. van Axel Dongen voor S. Hansen Jong Ajax
46' Wissel FC Volendam Wissel A. Douiri voor G. Oristanio FC Volendam
46' Wissel FC Volendam Wissel M. Kaars voor I. El Kadiri FC Volendam
70' Wissel Jong Ajax Wissel A. Martha voor C. Rasmussen Jong Ajax
70' Wissel Jong Ajax Wissel K. Fitz-Jim voor K. Hlynsson Jong Ajax
75' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor C. Twigt FC Volendam
75' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor A. van Axel Dongen Jong Ajax
77' Wissel FC Volendam Wissel A. Plat voor C. Twigt FC Volendam
80' Wissel Jong Ajax Wissel D. Warmerdam voor M. De Waal Jong Ajax
80' Wissel Jong Ajax Wissel T. Douglas voor Y. Regeer Jong Ajax
85' Wissel FC Volendam Wissel M. Eerdhuijzen voor D. van Mieghem FC Volendam
88' Doelpunt FC Volendam Doelpunt M. Kaars FC Volendam 4-3
91' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor A. Plat FC Volendam
94' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor J. Gorter Jong Ajax
95' Doelpunt FC Volendam Doelpunt D. Kasius FC Volendam 4-4
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - FC Volendam
Opstellingen Jong Ajax - FC Volendam
De opstellingen van Jong Ajax en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Ajax gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Volendam zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Wim Jonk
Wissels FC Volendam
# Speler Pos.
32 Dion Vlak K
1 Filip Stankovic K
25 John Hilton V
14 Mike Eerdhuijzen V
19 Milan de Haan M
6 Alex Plat M
18 Samir Ben Sallam M
24 Achraf Douiri A
23 Lequincio Zeefuik A
9 Martijn Kaars A
20 Dyllandro Panka A
Voorbeschouwing Jong Ajax - FC Volendam

Jong Ajax en FC Volendam treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Hensgens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Ajax en FC Volendam in de Eerste Divisie vond plaats op 23 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Volendam. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is FC Volendam favoriet. 8 keer wist de ploeg van Jong Ajax te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Jong Ajax. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong Ajax 4
Winst FC Volendam 8
Gelijkspel 4
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Ajax op een 6e positie staat, terwijl we FC Volendam terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Jong Ajax - FC Volendam Opstelling Jong Ajax Opstelling FC Volendam Live Jong Ajax - FC Volendam Live Jong Ajax - FC Volendam kijken Jong Ajax - FC Volendam kijken Live Jong Ajax - FC Volendam stream Jong Ajax - FC Volendam Fox Sports Nabeschouwing Jong Ajax - FC Volendam Uitslag Jong Ajax - FC Volendam Statistieken Jong Ajax - FC Volendam Eerste Divisie 2021/2022 Jong Ajax - FC Volendam wedden Jong Ajax - FC Volendam gokken Jong Ajax - FC Volendam Unibet