Nabeschouwing Jong AZ - FC Eindhoven (1-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 25 februari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong AZ het vrijdag 25 februari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - FC Eindhoven (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong AZ en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Robin Vereijken geëindigd in een 1-3 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Eindhoven kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. Dahlhaus. Een penalty zorgde er later in de 49e minuut voor dat FC Eindhoven via J. Sleegers op 0-2 kwam te staan. In de 62e minuut wist Jong AZ de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via E. Poku.

Na 74 minuten werd de voorsprong voor FC Eindhoven vergroot nadat V. Vermeulen de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor FC Eindhoven.

LIVE Jong AZ - FC Eindhoven 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Dahlhaus met assist van J. van der Sande FC Eindhoven 0-1
48' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor S. Westerveld Jong AZ
49' Penalty FC Eindhoven Penalty J. Sleegers FC Eindhoven 0-2
62' Doelpunt Jong AZ Doelpunt E. Poku met assist van P. Koopmeiners Jong AZ 1-2
74' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt V. Vermeulen met assist van J. van der Sande FC Eindhoven 1-3
77' Wissel Jong AZ Wissel M. Engel voor M. Dekker Jong AZ
77' Wissel Jong AZ Wissel S. Allouch voor L. Schouten Jong AZ
77' Wissel Jong AZ Wissel M. Meerdink voor I. Griffith Jong AZ
80' Wissel FC Eindhoven Wissel J. van Son voor M. Verreth FC Eindhoven
80' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor S. Allouch Jong AZ
84' Wissel FC Eindhoven Wissel B. Racz voor J. van der Sande FC Eindhoven
84' Wissel FC Eindhoven Wissel D. de Meij voor C. Brym FC Eindhoven
89' Wissel FC Eindhoven Wissel C. Faber voor P. Bogaers FC Eindhoven
89' Wissel FC Eindhoven Wissel C. Seedorf voor J. Dahlhaus FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting Jong AZ - FC Eindhoven
Opstellingen Jong AZ - FC Eindhoven
De opstellingen van Jong AZ en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong AZ gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Eindhoven zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.