Nabeschouwing Jong AZ - MVV Maastricht (3-1) || Eerste Divisie 2022/2023

Maandag 8 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt Jong AZ het maandag 8 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen MVV Maastricht. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - MVV Maastricht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - MVV Maastricht (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong AZ en MVV Maastricht is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 3-1 overwinning voor Jong AZ. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Jong AZ kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Dekker. Een ongelukkig eigen doelpunt van M. Engel zorgde ervoor dat MVV Maastricht op 1-1 kwam te staan in de 15e minuut. In de 51e minuut zette M. Meerdink zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Jong AZ de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten werd de voorsprong voor Jong AZ vergroot nadat S. Allouch de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Jong AZ.

LIVE Jong AZ - MVV Maastricht 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - MVV Maastricht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Jong AZ Doelpunt M. Dekker met assist van L. Schouten Jong AZ 1-0
11' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor M. Waem MVV Maastricht
15' Eigen doelpunt MVV Maastricht Eigen doelpunt M. Engel MVV Maastricht 1-1
16' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor N. Twisk Jong AZ
51' Doelpunt Jong AZ Doelpunt M. Meerdink met assist van S. Allouch Jong AZ 2-1
55' Wissel MVV Maastricht Wissel R. van Bommel voor K. Kostons MVV Maastricht
56' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor S. Blummel MVV Maastricht
74' Wissel Jong AZ Wissel J. Addai voor N. Twisk Jong AZ
74' Wissel MVV Maastricht Wissel D. Rocha Livramento voor T. van Bommel MVV Maastricht
75' Wissel Jong AZ Wissel D. Reverson voor M. Meerdink Jong AZ
77' Wissel MVV Maastricht Wissel M. Nuhaj voor T. Zeegers MVV Maastricht
78' Wissel Jong AZ Wissel S. Dekkers voor M. Engel Jong AZ
82' Doelpunt Jong AZ Doelpunt S. Allouch met assist van L. Schouten Jong AZ 3-1
90' Wissel Jong AZ Wissel E. Poku voor I. Griffith Jong AZ
Video hoogtepunten en samenvatting Jong AZ - MVV Maastricht
Opstellingen Jong AZ - MVV Maastricht
De opstellingen van Jong AZ en MVV Maastricht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong AZ gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en MVV Maastricht zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.