Nabeschouwing Jong AZ - NAC Breda (0-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 21 februari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong AZ het maandag 21 februari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - NAC Breda (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong AZ en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Luuk Timmer geëindigd in een 0-2 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door D. Bakker, waarmee NAC Breda met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist NAC Breda opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het O. Velanas die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor NAC Breda.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor NAC Breda.

LIVE Jong AZ - NAC Breda 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt NAC Breda Doelpunt D. Bakker NAC Breda 0-1
46' Wissel NAC Breda Wissel E. Banzuzi voor J. Hilterman NAC Breda
55' Wissel NAC Breda Wissel R. Ligeon voor D. Malone NAC Breda
55' Wissel NAC Breda Wissel J. Mashart voor S. Agougil NAC Breda
70' Wissel Jong AZ Wissel M. Meerdink voor I. Griffith Jong AZ
70' Wissel Jong AZ Wissel B. Franken voor Z. Buurmeester Jong AZ
74' Wissel NAC Breda Wissel P. Kestens voor K. de Rooij NAC Breda
77' Wissel Jong AZ Wissel S. Allouch voor L. Schouten Jong AZ
77' Wissel Jong AZ Wissel W. Goes voor M. Kerkez Jong AZ
87' Wissel NAC Breda Wissel B. van Schuppen voor N. Bannis NAC Breda
92' Doelpunt NAC Breda Doelpunt O. Velanas met assist van R. Seuntjens NAC Breda 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Jong AZ - NAC Breda
Opstellingen Jong AZ - NAC Breda
De opstellingen van Jong AZ en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong AZ gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Jong AZ - NAC Breda

Jong AZ en NAC Breda treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luuk Timmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong AZ en NAC Breda in de Eerste Divisie vond plaats op 15 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor NAC Breda. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is NAC Breda favoriet. 5 keer wist de ploeg van Jong AZ te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Jong AZ. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong AZ 0
Winst NAC Breda 5
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong AZ op een 17e positie staat, terwijl we NAC Breda terugvinden op de 10e plaats.