Nabeschouwing Jong PSV - Almere City (5-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 10 januari 2022 - 21:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong PSV het maandag 10 januari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - Almere City (5-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 5-1 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door S. Colyn, waarmee Jong PSV met 1-0 de leiding nam. Almere City kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Arweiler, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 35e minuut zette N. Thomas zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Jong PSV de leiding in de wedstrijd nam.

Na 42 minuten werd de voorsprong voor Jong PSV vergroot nadat F. Leysen de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 72e minuut nadat J. Bakayoko namens Jong PSV de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 85e minuut en kwam op naam te staan van Jong PSV speler A. Priske, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Erwin Blank en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Jong PSV.

LIVE Jong PSV - Almere City 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Almere City Gele kaart voor M. Pouwels Almere City
19' Doelpunt Jong PSV Doelpunt S. Colyn met assist van J. Bakayoko Jong PSV 1-0
22' Doelpunt Almere City Doelpunt J. Arweiler met assist van J. Smeets Almere City 1-1
35' Doelpunt Jong PSV Doelpunt N. Thomas met assist van K. Jansen Jong PSV 2-1
41' Gele kaart Almere City Gele kaart voor F. Helstrup Almere City
42' Doelpunt Jong PSV Doelpunt F. Leysen met assist van J. Bakayoko Jong PSV 3-1
46' Wissel Almere City Wissel T. Poll voor T. Lesquoy Almere City
55' Gele kaart Almere City Gele kaart voor J. Smeets Almere City
58' Wissel Almere City Wissel F. Hammouti voor J. Arweiler Almere City
63' Wissel Jong PSV Wissel A. Priske voor I. Saibari Jong PSV
63' Wissel Jong PSV Wissel D. Sealy voor N. Thomas Jong PSV
66' Gele kaart Almere City Gele kaart voor R. Leeuwin Almere City
71' Wissel Almere City Wissel I. Alhaft voor F. Helstrup Almere City
72' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Bakayoko met assist van M. Kjolo Jong PSV 4-1
77' Wissel Jong PSV Wissel N. Markelo voor M. Nassoh Jong PSV
80' Wissel Almere City Wissel E. Hoogenboom voor T. van Leeuwen Almere City
81' Wissel Almere City Wissel O. Bouyaghlafen voor R. Leeuwin Almere City
85' Doelpunt Jong PSV Doelpunt A. Priske met assist van K. Jansen Jong PSV 5-1
85' Wissel Jong PSV Wissel I. Babadi voor J. Bakayoko Jong PSV
85' Wissel Jong PSV Wissel M. Jimenez voor S. Colyn Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - Almere City
Opstellingen Jong PSV - Almere City
De opstellingen van Jong PSV en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong PSV gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Almere City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.