Nabeschouwing Jong PSV - De Graafschap (2-1) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 17 maart 2023 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt Jong PSV het vrijdag 17 maart 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - De Graafschap (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en De Graafschap is onder leiding van scheidsrechter Jesse Rozendal geëindigd in een 2-1 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Jong PSV - De Graafschap
Goals
2
1
LIVE Jong PSV - De Graafschap 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - De Graafschap
Opstellingen Jong PSV - De Graafschap

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Jong PSV - De Graafschap

Jong PSV en De Graafschap treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesse Rozendal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong PSV en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 11 november 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 10 keer wist de ploeg van Jong PSV te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Jong PSV. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong PSV 3
Winst De Graafschap 10
Gelijkspel 2
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong PSV op een 14e positie staat, terwijl we De Graafschap terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Jong PSV - De Graafschap Opstelling Jong PSV Opstelling De Graafschap Live Jong PSV - De Graafschap Live Jong PSV - De Graafschap kijken Jong PSV - De Graafschap kijken Live Jong PSV - De Graafschap stream Jong PSV - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing Jong PSV - De Graafschap Uitslag Jong PSV - De Graafschap Statistieken Jong PSV - De Graafschap Eerste Divisie 2022/2023 Jong PSV - De Graafschap wedden Jong PSV - De Graafschap gokken Jong PSV - De Graafschap Unibet