Nabeschouwing Jong PSV - Excelsior (3-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 21 januari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong PSV het vrijdag 21 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - Excelsior (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 3-0 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door F. Leysen, waarmee Jong PSV met 1-0 de leiding nam. Jong PSV vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Bakayoko op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut volgde een derde treffer van Jong PSV, waarmee M. Nassoh zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Laurens Gerrets, waardoor Jong PSV dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Jong PSV - Excelsior 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor J. Eijgenraam Excelsior
46' Wissel Excelsior Wissel K. Goudmijn voor J. Eijgenraam Excelsior
57' Doelpunt Jong PSV Doelpunt F. Leysen Jong PSV 1-0
68' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Bakayoko met assist van I. Saibari Jong PSV 2-0
69' Wissel Excelsior Wissel M. Duku voor A. Aberkane Excelsior
71' Wissel Jong PSV Wissel Y. Bahadir voor S. Colyn Jong PSV
71' Wissel Jong PSV Wissel A. Priske voor F. Leysen Jong PSV
75' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor M. Duku Excelsior
76' Wissel Excelsior Wissel R. Eyongo voor R. Niemeijer Excelsior
76' Wissel Excelsior Wissel C. Driouech voor J. Baas Excelsior
78' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Nassoh met assist van J. Bakayoko Jong PSV 3-0
83' Wissel Jong PSV Wissel M. A. Doudah voor M. Nassoh Jong PSV
85' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor T. Dallinga Excelsior
89' Wissel Jong PSV Wissel N. Thomas voor I. Saibari Jong PSV
89' Wissel Jong PSV Wissel M. Dams voor J. Bakayoko Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - Excelsior
Opstellingen Jong PSV - Excelsior
De opstellingen van Jong PSV en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong PSV gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Excelsior zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.