Nabeschouwing Jong Utrecht - FC Emmen (0-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 1 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong Utrecht het vrijdag 1 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - FC Emmen (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Jesse Rozendal geëindigd in een 0-1 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door M. Araujo, waarmee FC Emmen met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name FC Emmen dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van FC Emmen.

LIVE Jong Utrecht - FC Emmen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor A. Toufiqui FC Emmen
43' Doelpunt FC Emmen Doelpunt M. Araujo met assist van P. van Ooijen FC Emmen 0-1
46' Wissel Jong Utrecht Wissel E. Maddy voor R. Balk Jong Utrecht
46' Wissel Jong Utrecht Wissel D. van der Kust voor A. Zagre Jong Utrecht
46' Wissel Jong Utrecht Wissel O. Alou voor D. Van Den Berg Jong Utrecht
59' Wissel FC Emmen Wissel O. El Azzouzi voor L. Bernadou FC Emmen
69' Wissel FC Emmen Wissel J. Assehnoun voor P. van Ooijen FC Emmen
72' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor O. El Azzouzi FC Emmen
74' Wissel FC Emmen Wissel T. Bijleveld voor A. Toufiqui FC Emmen
77' Wissel Jong Utrecht Wissel D. Fernandes Sanches voor N. Venema Jong Utrecht
82' Wissel Jong Utrecht Wissel R. El Azrak voor K. van den Hoek Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - FC Emmen
Opstellingen Jong Utrecht - FC Emmen
De opstellingen van Jong Utrecht en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Utrecht gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Darije Kalezić
Voorbeschouwing Jong Utrecht - FC Emmen

Jong Utrecht en FC Emmen treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesse Rozendal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en FC Emmen in de Eerste Divisie vond plaats op 28 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Jong Utrecht favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl FC Emmen slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Jong Utrecht 2
Winst FC Emmen 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 3e positie staat, terwijl we FC Emmen terugvinden op de 5e plaats.