Nabeschouwing Jong Utrecht - PEC Zwolle (0-1) || Eerste Divisie 2022/2023

Maandag 24 oktober 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt Jong Utrecht het maandag 24 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - PEC Zwolle (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Nick Smit geëindigd in een 0-1 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door T. van den Belt, waarmee PEC Zwolle met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor PEC Zwolle uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Jong Utrecht - PEC Zwolle 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor Y. Taha PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel M. Bogarde voor L. Gorlich PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel D. Huiberts voor Y. Taha PEC Zwolle
63' Wissel PEC Zwolle Wissel C. Mpindi Landu voor G. Kastaneer PEC Zwolle
66' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor D. van der Kust Jong Utrecht
67' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt T. van den Belt PEC Zwolle 0-1
75' Wissel Jong Utrecht Wissel G. Felicia voor M. Rijks Jong Utrecht
75' Wissel Jong Utrecht Wissel Y. Leliendal voor R. Akmum Jong Utrecht
85' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Akharaz voor R. R. Shein Jong Utrecht
85' Wissel PEC Zwolle Wissel A. Vellios voor L. Thy PEC Zwolle
92' Wissel PEC Zwolle Wissel J. Tutuarima voor R. van den Berg PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - PEC Zwolle
Opstellingen Jong Utrecht - PEC Zwolle
De opstellingen van Jong Utrecht en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Utrecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Coach Darije Kalezić
Voorbeschouwing Jong Utrecht - PEC Zwolle

Jong Utrecht en PEC Zwolle treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Smit en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Jong Utrecht en PEC Zwolle elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Winst Jong Utrecht 0
Winst PEC Zwolle 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 20e positie staat, terwijl we PEC Zwolle terugvinden op de 3e plaats.