Nabeschouwing NAC Breda - ADO Den Haag (1-2) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 14 oktober 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt NAC Breda het vrijdag 14 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - ADO Den Haag (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen NAC Breda en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 1-2 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. NAC Breda kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. van der Sande. ADO Den Haag kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Verheydt, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette T. Verheydt zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee ADO Den Haag de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Edwin van de Graaf, waardoor ADO Den Haag dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE NAC Breda - ADO Den Haag 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt NAC Breda Doelpunt J. van der Sande met assist van O. Velanas NAC Breda 1-0
9' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor A. Garcia MacNulty NAC Breda
13' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt met assist van X. Severina ADO Den Haag 1-1
32' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt met assist van A. Catic ADO Den Haag 1-2
36' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor J. van der Sande NAC Breda
46' Wissel NAC Breda Wissel T. Marijnissen voor C. Herrmann NAC Breda
46' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Kishna voor M. De Waal ADO Den Haag
55' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Hall ADO Den Haag
61' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor G. Siereveld ADO Den Haag
63' Wissel ADO Den Haag Wissel D. Werker voor G. Siereveld ADO Den Haag
63' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Esajas voor J. Wehrmann ADO Den Haag
67' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor A. Absalem ADO Den Haag
71' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor S. Esajas ADO Den Haag
79' Wissel NAC Breda Wissel E. Banzuzi voor A. Plat NAC Breda
79' Wissel NAC Breda Wissel A. Kosiah voor K. de Rooij NAC Breda
80' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Thomas voor G. Breinburg ADO Den Haag
87' Wissel ADO Den Haag Wissel G. Rodriguez voor A. Absalem ADO Den Haag
88' Wissel NAC Breda Wissel J. Vet voor A. Garcia MacNulty NAC Breda
89' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor E. Banzuzi NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - ADO Den Haag
Opstellingen NAC Breda - ADO Den Haag
De opstellingen van NAC Breda en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.