Nabeschouwing NAC Breda - Jong Ajax (0-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 1 april 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt NAC Breda het vrijdag 1 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Jong Ajax (0-0)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen NAC Breda en Jong Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren NAC Breda en Jong Ajax gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Erwin Blank niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE NAC Breda - Jong Ajax 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel NAC Breda Wissel J. Mashart voor R. Ligeon NAC Breda
46' Wissel NAC Breda Wissel B. van Schuppen voor J. Hilterman NAC Breda
61' Wissel Jong Ajax Wissel P. Delgado voor N. Unuvar Jong Ajax
62' Wissel Jong Ajax Wissel M. Ihattaren voor A. Martha Jong Ajax
62' Wissel NAC Breda Wissel D. Buffonge voor O. Velanas NAC Breda
67' Wissel NAC Breda Wissel Y. Azzagari voor S. Agougil NAC Breda
68' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor C. Rasmussen Jong Ajax
70' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor Y. Azzagari NAC Breda
74' Wissel NAC Breda Wissel M. Bilate voor N. Bannis NAC Breda
78' Wissel Jong Ajax Wissel S. Van Der Sloot voor T. Gooijer Jong Ajax
90' Wissel Jong Ajax Wissel J. Banel voor D. Warmerdam Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - Jong Ajax
Opstellingen NAC Breda - Jong Ajax
De opstellingen van NAC Breda en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Jong Ajax zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing NAC Breda - Jong Ajax

NAC Breda en Jong Ajax treffen elkaar in de 33e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en Jong Ajax in de Eerste Divisie vond plaats op 13 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Ajax. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel NAC Breda als Jong Ajax wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst NAC Breda 4
Winst Jong Ajax 4
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NAC Breda op een 9e positie staat, terwijl we Jong Ajax terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.