Nabeschouwing NAC Breda - Roda JC (2-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 4 februari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt NAC Breda het vrijdag 4 februari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Roda JC (2-2)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen NAC Breda en Roda JC geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door J. Hilterman, waarmee NAC Breda met 1-0 de leiding nam. Roda JC Kerkrade kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Vente, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette D. Werker zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Roda JC Kerkrade de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor NAC Breda nadat O. Velanas in de 90e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE NAC Breda - Roda JC 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor B. Bouchouari Roda JC Kerkrade
20' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor K. de Rooij NAC Breda
44' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. Absalem Roda JC Kerkrade
55' Doelpunt NAC Breda Doelpunt J. Hilterman met assist van O. Velanas NAC Breda 1-0
57' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt D. Vente met assist van X. Emmers Roda JC Kerkrade 1-1
63' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Amissi voor D. Van Den Berg Roda JC Kerkrade
67' Wissel NAC Breda Wissel M. Maria voor J. Mashart NAC Breda
72' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor R. Seuntjens NAC Breda
73' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. De Boer Roda JC Kerkrade
83' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt D. Werker met assist van P. Pflucke Roda JC Kerkrade 1-2
86' Wissel NAC Breda Wissel B. van Schuppen voor K. de Rooij NAC Breda
86' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Mpie voor D. Vente Roda JC Kerkrade
86' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel X. Lambrix voor B. Bouchouari Roda JC Kerkrade
90' Doelpunt NAC Breda Doelpunt O. Velanas met assist van R. Seuntjens NAC Breda 2-2
91' Wissel NAC Breda Wissel A. Kosiah voor J. Hilterman NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - Roda JC
Opstellingen NAC Breda - Roda JC
De opstellingen van NAC Breda en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Roda JC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.